زوج‌های جوان اردبیلی زندگی مشترک خود را در شب‌های بیعت با رهبری آغاز کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۵۹۸۳

زوج‌های جوان اردبیلی زندگی مشترک خود را در شب‌های بیعت با رهبری آغاز کردند

همزمان با سالروز ازدواج آسمانی امیرالمؤمنین (ع) و حضرت زهرا (س)، مراسم ازدواج آسان چند زوج جوان اردبیلی در هفتاد و نهمین شب تجمعات مردمی بیعت با رهبری برگزار شد.
زوج‌های جوان اردبیلی زندگی مشترک خود را در شب‌های بیعت با رهبری آغاز کردند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، همزمان با هفتاد و نهمین شب تجمعات مردمی بیعت با رهبری در اردبیل، آیین ازدواج آسان چند زوج جوان در فضایی معنوی و انقلابی برگزار شد.

این مراسم که در سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد، با حضور پرشور مردم همراه بود و زوج‌های جوان آغاز زندگی مشترک خود را در کنار مردم و در شب‌های اقتدار انقلاب اسلامی جشن گرفتند.

در این برنامه، بر ترویج فرهنگ ازدواج آسان، دوری از تجمل‌گرایی و حمایت از جوانان برای تشکیل خانواده تأکید شد و برگزارکنندگان این مراسم، هدف از اجرای چنین برنامه‌هایی را فرهنگ‌سازی برای تسهیل ازدواج جوانان عنوان کردند.

همچنین در حاشیه این مراسم، برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مختلفی با محوریت خانواده و سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شد که مورد استقبال مردم حاضر در اجتماع قرار گرفت.

برگزارکنندگان این آیین معتقدند استمرار چنین حرکت‌هایی می‌تواند نقش مؤثری در ترویج ازدواج ساده و کاهش موانع فرهنگی و اجتماعی پیش روی جوانان داشته باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار