جمع آوری کارت‌های سوخت آزاد پمپ بنزین‌ها و انتقال سهمیه به صاحبان خودرو در سیستان و بلوچستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۶۸۴۸
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد؛

جمع آوری کارت‌های سوخت آزاد پمپ بنزین‌ها و انتقال سهمیه به صاحبان خودرو در سیستان و بلوچستان

نماینده مردم سیستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو از تحقق مطالبه مردمی درخصوص‌انتقال سهمیه بنزین آزاد از کارت پمپ‌های بنزین به کارت‌های مردم در سیستان و بلوچستان خبر داد.

جمع آوری کارت‌های سوخت آزاد پمپ بنزین‌ها و انتقال سهمیه به صاحبان خودرو در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرهاد شهرکی گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، مقرر شد از خردادماه کارت‌های آزاد جایگاه‌های سوخت در استان سیستان و بلوچستان جمع‌آوری و سهمیه مربوطه به کارت سوخت صاحبان خودرو منتقل شود.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر، فرآیند انتقال و فعال‌سازی سهمیه‌ها بر روی کارت‌های سوخت خودرو‌ها در دست اقدام قرار دارد.

 

نماینده سیستان تأکید کرد: این اقدام در راستای ساماندهی توزیع سوخت، کاهش مشکلات مردم و تسهیل دسترسی شهروندان به سهمیه قانونی سوخت انجام می‌شود.

گفتنی است مردم سیستان و بلوچستان به دلیل مسافت طولانی، نبود سرویس حمل و نقل عمومی و وجود مافیای سوخت، مجبورند در روز‌های پایانی هر ماه جهت جابجایی، هر لیتر بنزین را به قیمت حدودی ۱۰۰هزار تومان یعنی ۲۰برابر قیمت آزاد سهمیه سوم خریداری کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار