بسیج ۳۹۲ پایگاه کمیته امداد زنجان برای پویش نذر قربانی و اطعام علوی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۸۱۰۶

بسیج ۳۹۲ پایگاه کمیته امداد زنجان برای پویش نذر قربانی و اطعام علوی

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از فعال شدن ۳۹۲ پایگاه نذر و قربانی و اجرای پویش «اطعام علوی» در آستانه عید قربان و غدیر با هدف جذب کمک‌های مردمی و حمایت از نیازمندان خبر داد.

بسیج ۳۹۲ پایگاه کمیته امداد زنجان برای پویش نذر قربانی و اطعام علوی

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو جعفر روشن‌سرشت، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در جمع خبرنگاران با تشریح برنامه‌های این نهاد در ایام عید سعید قربان و عید غدیر خم اظهار داشت: ستاد احسان و نیکوکاری در استان و ادارات تابعه با محوریت برنامه‌های «نذر و قربانی» و «اطعام علوی» فعال شده و هدایت و راهبری 182 مرکز نیکوکاری در زمینه خیر و احسان و جذب کمک‌های مردمی در قالب این پویش در سطح استان در حال انجام است.  

 

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای عید سعید قربان افزود: برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری مراسم ذبح دام سبک و سنگین در کشتارگاه مروارید زنجان در روز عید سعید قربان (6 خردادماه) و همزمان در قربانگاه‌های ابراهیمی سطح استان انجام شده است.  

 

روشن‌سرشت با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم با سازمان دامپزشکی استان انجام شده است، ادامه داد: اخذ مجوز اماکن فروش احشام در شهرستان‌ها برای ایجاد پایگاه‌های جذب نذورات و قربانی در دستور کار قرار گرفته تا مردم بتوانند نذورات خود را در بسترهای مطمئن و تحت نظارت‌های شرعی و بهداشتی اهدا کنند.  

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به آمار پایگاه‌های نذر و قربانی تصریح کرد: در سال گذشته 356 پایگاه شامل پایگاه‌های امداد، مراکز نیکوکاری، مساجد، مراکز فروش دام و 11 قربانگاه ابراهیمی در سطح استان فعال بود که این تعداد در سال جاری به 392 پایگاه نذر و قربانی رسیده و تعداد قربانگاه‌های ابراهیمی نیز همچنان 11 مورد در سطح استان است.  

وی درباره برنامه‌های عید غدیر خم نیز گفت: پویش «اطعام علوی» با همکاری کمیته امداد و 182 مرکز نیکوکاری، در محور تهیه و توزیع غذای گرم و بسته‌های معیشتی بین نیازمندان در روز عید غدیر خم پیگیری می‌شود تا در این عید بزرگ، سفره‌ای گسترده‌تر برای خانوارهای نیازمند در استان پهن شود.  

 

روشن‌سرشت ادامه داد: همچنین تجلیل از خانواده‌های سادات، توزیع بسته‌های معیشتی بین مددجویان سادات تحت حمایت، تکریم حامیان ایشان و اهدای لوح تقدیر به حامیان از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این ایام است.  

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به عملکرد نذر و قربانی در سال گذشته یادآور شد: در سال گذشته 462 رأس دام سبک و 35 رأس دام سنگین قربانی شد و در مجموع 13 هزار و 762 کیلوگرم گوشت قرمز و سفید، 795 بسته معیشتی و غذایی بین نیازمندان توزیع و 55 نفر حامی ایتام جذب شد.  

 

وی افزود: مجموع عملکرد ریالی نذر و قربانی امداد و مراکز نیکوکاری در سال گذشته 247 میلیارد و 450 میلیون ریال بوده است که این رقم با مشارکت مردم خیر و نیکوکار استان زنجان محقق شده است.  

 

روشن‌سرشت با اشاره به عملکرد پویش «اطعام علوی» در سال گذشته نیز اظهار داشت: در عید غدیر خم سال گذشته 139 هزار و 820 پرس غذای گرم، 6 هزار و 935 بسته غذایی و معیشتی و 3 مورد جهیزیه کامل به نیازمندان اهدا شد که مجموع ارزش ریالی آن به 271 میلیارد و 139 میلیون و 650 هزار ریال رسید.  

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه پویش امسال با نگاه توسعه و ارتقای سطح مشارکت مردمی طراحی شده است، خاطرنشان کرد: برنامه پیش‌بینی‌شده پویش نذر و قربانی در سال جاری با هدف رشد 10 درصدی نسبت به عملکرد سال گذشته، مبلغ 278 میلیارد و 30 میلیون و 982 هزار ریال تعیین شده است.  

 

وی در پایان با دعوت از خیران و نیکوکاران برای مشارکت در این پویش، راه‌های کمک‌رسانی را تشریح کرد و گفت: کمک‌ها از طریق سامانه «سما آنلاین» ویژه پویش نذر و قربانی به نشانی https://sama.emdad.ir/ و همچنین از طریق شماره کارت 6037997950030420، شماره حساب 0110769749001 و کد آنی پرداخت ‎*8877*1024# برای عموم خیران و نیکوکاران قابل واریز است.

پربازدیدترین آخرین اخبار