امام جمعه کرج: رمز پیروزی، حضور مردم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۹۲۷۷
در خطبه‌های نماز جمعه؛

امام جمعه کرج: رمز پیروزی، حضور مردم است

امام جمعه کرج با بیان اینکه شعار «الله اکبر» مردم کف خیابان، طاغوت ۲۵۰۰ ساله و شیطان بزرگ را زمین‌گیر کرده است، تأکید کرد: مردم ایران کار انبیا را کردند.

امام جمعه کرج: رمز پیروزی، حضور مردم است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج در نماز جمعه این هفته با تشریح وضعیت سیاسی و امنیتی کشور بر نقش راهبردی حضور مردم و انسجام ملی در مقابله با دشمنان تأکید کرد.

حسینی‌همدانی با بیان اینکه همه مردم در این روز‌ها و شب‌ها تکبیر می‌فرستند، گفت:پیکره شعار‌های مردم کف خیابان، الله اکبر است. دشمنان، از طاغوت ۲۵۰۰ ساله تا شیطان بزرگ، با همین تکبیر‌های شما مردم منکوب شدند.

امام جمعه کرج افزود: مردم ایران کار انبیا را کردند و الله اکبر را جهانی کردند. مردم مبعوث‌شده در ادامه بعثت انبیا، طاغوت دوران یعنی آمریکا را زمین‌گیر کردند.

وی با اشاره به شعار مرگ بر آمریکا، آن را اجتناب از طاغوت دانست و خاطرنشان کرد: قدر این بعثت را بدانید، چون کار انبیا را کردید.

حسینی‌همدانی تأکید کرد: رمز پیروزی ما برای زمین زدن نفوذی‌های داخلی و غلبه بر دشمن خارجی، همین حضور در خیابان است. این را دست کم نگیرید و به حرف‌هایی که گاهی برخی می‌زنند تا شما را دلسرد کنند، توجه نکنید.

نماینده ولی فقیه در البرز با تأکید بر درک صحیح مردم از ابزار دفاعی، گفت: مردم امروز به خوبی فهمیده‌اند که موشک فقط وسیله دفاعی نیست، بلکه مقدمه آبادانی، ایجاد امنیت و سازندگی است. اول باید دشمن را از بین برد تا بعد مقدمات کار فراهم شود.

حسینی‌همدانی با اشاره به اوج قدرت مردم و نیرو‌های نظامی، گفت: کار در اختیار دیپلماسی قرار گرفته است و میدان دیپلماسی کاملاً مشخص و همان ۱۰ شرط مورد تایید رهبر معظم انقلاب است.

وی تأکید کرد: مصوبه‌ها حتماً باید به صورتی باشد که هزینه جنگ را برای دشمن بالا ببرند. دشمن اگر ترس از جنگ پیدا نکند، آش همان و کاسه همان خواهد بود.

امام جمعه کرج با پرسش اینکه چرا مجلس در این مدت قانون مدیریت تنگه هرمز را تصویب نکرده است؟، افزود: امروز ابزار قدرت و فشار یعنی تنگه هرمز در اختیار ایران است و این را نباید به سادگی از دست داد.

وی با بیان اینکه در شروط دهگانه صحبتی از هسته‌ای نشده است، خاطرنشان کرد: همه دنیا می‌دانند و ایران هم با صدای بلند گفته که تمام مسائل هسته‌ای صلح‌آمیز است.

حسینی‌همدانی افزود: داشتن مواد هسته‌ای بازدارندگی دارد و لازم نیست حتی تبدیل به بمب شود. دکترین ایران هم این نیست که در این مسیر حرکت کند. همین مقدار سوخت هسته‌ای باعث شده اینها به میز مذاکره بیایند.

در پایان، امام جمعه کرج با تأکید بر اینکه انسجام و وحدت، دستگاه دیپلماسی را تقویت کرده است، گفت: نقد مسیر اشتباه و غلط، اگر دوستانه باشد، ضرری به وحدت نمی‌زند.

پربازدیدترین آخرین اخبار