ضربه پلیس به مزرعه غیرمجاز استخراج رمزارز در سنندج/ دو نفر دستگیر شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۰۰۳۲

ضربه پلیس به مزرعه غیرمجاز استخراج رمزارز در سنندج/ دو نفر دستگیر شدند

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کردستان از کشف و ضبط ۱۶ دستگاه ماینر غیرمجاز در سنندج خبر داد و گفت: در این رابطه دو نفر دستگیر و برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

ضربه پلیس به مزرعه غیرمجاز استخراج رمزارز در سنندج/ دو نفر دستگیر شدند

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو سرهنگ ناصر آذرپرند در تشریح جزئیات این پرونده، اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان در اجرای طرح مقابله با استخراج غیرقانونی رمزارز و پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت افراد متخلف در این زمینه، بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

 

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، محل فعالیت افراد متخلف را شناسایی کرده و پس از هماهنگی با مراجع قضایی، عملیات مشترکی را با همکاری کارشناسان اداره برق شهرستان سنندج اجرا کردند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کردستان ادامه داد: مأموران در دو عملیات غافلگیرانه موفق شدند 16 دستگاه ماینر پیشرفته را که به صورت فعال و غیرفعال برای استخراج ارز دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گرفت، کشف و ضبط کنند.

 

وی با اشاره به ارزش تجهیزات کشف شده گفت: برابر نظر کارشناسان، ارزش تقریبی دستگاه‌های کشف شده بیش از یک میلیارد تومان برآورد شده است.

آذرپرند با بیان اینکه در این رابطه دو نفر دستگیر شدند، تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

 

وی افزود: تحقیقات برای شناسایی دیگر ابعاد احتمالی این پرونده و بررسی ارتباط متهمان با سایر فعالیت‌های مشابه ادامه دارد.

 

تشدید برخورد با فعالیت‌های غیرمجاز اقتصادی

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کردستان در پایان با تأکید بر تداوم نظارت‌ها در حوزه جرایم اقتصادی خاطرنشان کرد: پلیس با هرگونه فعالیت غیرمجاز در زمینه استخراز دیجیتال که بدون دریافت مجوزهای قانونی انجام شود، برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.

 

آذرپرند از شهروندان خواست در صورت اطلاع از فعالیت مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز، موضوع را از طریق سامانه‌های ارتباطی پلیس اطلاع دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار