۵۴۰ طرح اقتصادی در اردبیل زمینه‌ساز ایجاد ۱۸ هزار شغل پایدار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۰۴۱۴

۵۴۰ طرح اقتصادی در اردبیل زمینه‌ساز ایجاد ۱۸ هزار شغل پایدار می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از قرار گرفتن این استان در رتبه دوم نرخ جمعیت فعال اقتصادی کشور خبر داد و گفت با تکمیل و بهره‌برداری از ۵۴۰ طرح اقتصادی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد، زمینه ایجاد ۱۸ هزار شغل پایدار در استان فراهم می‌شود.

۵۴۰ طرح اقتصادی در اردبیل زمینه‌ساز ایجاد ۱۸ هزار شغل پایدار می‌شود

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو بهروز خلیلی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به آمار رسمی‌ ملی، استان اردبیل در رتبه دوم نرخ جمعیت فعال اقتصادی و به اصطلاح دیگر آماده ورود به بازار کار است که این موضوع با آموزش، توانمندسازی و ایجاد زیرساخت‌های لازم، به یک محرک بسیار بزرگ برای تولید استان محسوب می‌شود.

 

وی افزود: تکمیل و بهره‌برداری ۵۴۰ طرح اقتصادی در حوزه‌های مختلف با پیشرفت فیزیکی ۶۰درصد، جزو اولویت‌های اصلی استان اردبیل محسوب می‌شود و با بهره‌برداری این طرح‌ها، شاهد ۱۸هزار اشتغال‌زایی پایدار با پرداخت بیمه خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با بیان اینکه هدف‌گذاری نرخ بیکاری امسال ۷/۵درصد است، گفت: عملیات اجرایی ۲۸ طرح طی سال جاری با سرمایه‌گذاری ۴۲هزار میلیارد تومان شروع شده و سال گذشته نیز ۱۸ پروژه زیرساختی با تخصیص یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

 

امامی یگانه ادامه داد: بانک‌های استان مکلف به پرداخت ۲۲هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی هستند که انتظار می‌رود با هماهنگی‌های لازم بین استانداری و بانک‌های عامل مرکز، روند پرداخت این تسهیلات تسریع شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار