پیاده روی و مهمانی ۱۳ کیلومتری عید غدیر در اردبیل

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو حجت الاسلام قاسم جعفرزاده اظهار کرد: در استان اردبیل برای ایام غدیر، ۲۰ منطقه جهت برگزاری جشنهای خیابانی در نظر گرفته شده که در این مناطق بیش از ۱۰۰ موکب و ایستگاه صلواتی برای پذیرایی از مردم برپا شده است.
وی افزود: از ابتدای دهه امامت و ولایت، مراسمات جشن و سرور در کنار تجمعات شبانه در حال برگزاری است و تجمعات شبانه مردمی حال و هوای غدیری به خود گرفتهاند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از برپایی مراسم عید غدیر خم و مهمونی ۱۳ کیلومتری در استان اردبیل خبر داد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: در مجموع ۱۰۰ ایستگاه در اردبیل و در شهرستانها از ۵۰ تا ۱۱۰ دیگ پذیرایی و اطعام از جمله در امامزاده سید صدرالدین (ع) و امامزاده عبدالعزیز (ع) نیار برای عید غدیر تدارک دیده شده تا عاشقان امامت و ولایت از برکات عید غدیر خم بهرهمند شوند.