هیئت و گروه‌های جهادی بستر تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۴۸۹۹

هیئت و گروه‌های جهادی بستر تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی هستند

جانشین فرمانده سپاه امام علی‌بن‌ابیطالب(ع) استان قم گفت: هیئت‌های مذهبی و گروه‌های جهادی از مهم‌ترین بسترهای تربیتی در مکتب تشیع و انقلاب اسلامی هستند که با فراهم کردن زمینه‌ای برای خودسازی، ایثار و خدمت‌رسانی، نقش مهمی در پرورش نیروهای مؤمن، انقلابی و اثرگذار در جامعه ایفا می‌کنند.
هیئت و گروه‌های جهادی بستر تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی هستند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار مهدی کبیری‌پور شب گذشته در مراسم افتتاحیه مجمع جهادی امام حسنی‌ها در سخنانی با اشاره به تقارن عید سعید غدیر و ایام بزرگداشت شهدا اظهار کرد: در این مناسبت یاد یک جمله عمیق و راهگشا از رهبر معظم انقلاب افتادم که در تبیین آیه شریفه «اَلیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم» فرمودند غدیر، نقطه اتمام حجت و اتمام دین است.

وی افزود: معنای این سخن آن نیست که غدیر فقط یک واقعه تاریخی مربوط به یک روز خاص در گذشته باشد؛ اگرچه آن روز عظیم و تعیین‌کننده است اما حقیقت غدیر یک قاعده ماندگار در نظام اسلامی و نظام شیعی است؛ قاعده‌ای برای حکمرانی، مدیریت و راهبری جامعه.

غدیر؛ قاعده‌ای ماندگار برای حکمرانی در جامعه اسلامی

جانشین فرمانده سپاه امام علی‌بن‌ابیطالب(ع) ادامه داد: هر کسی که در جامعه اسلامی مسئولیت جمعی را بر عهده می‌گیرد در واقع از الگوی امامت بهره می‌برد، حتی فرماندهی در نیروهای مسلح نیز در منطق اسلامی باید بر همین الگو استوار باشد؛ الگویی که با تعاریف رایج و ترجمه‌ای مدیریت در مکاتب غربی تفاوت ماهوی دارد.

وی با بیان اینکه در برخی تعاریف متداول، مدیریت را هنر کار کردن به وسیله دیگران معرفی می‌کنند تصریح کرد: امامت چنین نگاهی ندارد، در منطق امامت یک فرد برخاسته از متن مردم، خودساخته، پیشرو و در بالاترین مراتب تهذیب و خودسازی، جمعی را در مسیر الهی، نورانی و در جهت قرب الهی هدایت می‌کند.

وی عنوان کرد: این نگاه تفاوت اساسی با الگوهای مدیریتی رایج دارد؛ زیرا در الگوی امامت محور کار صرفاً پیشبرد امور اداری یا سازمانی نیست بلکه رشد انسان، تعالی معنوی و حرکت دادن جامعه به سمت اهداف الهی در مرکز توجه قرار می‌گیرد.

هیئت و گروه‌های جهادی؛ بستر تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی

سردار کبیری‌پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های تربیتی در مکتب تشیع و انقلاب اسلامی گفت: در منظومه فکری شیعه و انقلاب اسلامی، ظرف‌های مطهری برای رشد و کادرسازی شکل گرفته‌اند که نقش مهمی در پرورش انسان‌های مؤمن، انقلابی و اثرگذار دارند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها هیئت است؛ هیئت در طول تاریخ نرم‌افزار شیعه برای زنده نگه داشتن دین، ولایت و معارف اهل‌بیت(ع) بوده و در کنار آن، از ابتکارات ارزشمند امامین انقلاب، راه‌اندازی بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی است که بستری مطهر برای رشد جوانان، ایثار، فداکاری و خودسازی فراهم کرده است.

هم‌افزایی هیئت و فعالیت جهادی در یک مجموعه مقدس

جانشین فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) استان قم با اشاره به جمع شدن این ظرفیت‌ها ذیل یک مجموعه مقدس اظهار کرد: هنگامی که هیئت و مجموعه جهادی در یک مکان مقدس و با یک مدیریت مبتنی بر الگوی امامت در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند، حاصل آن مجموعه‌ای بی‌نظیر خواهد بود.

وی تصریح کرد: محصول چنین مجموعه‌ای صرفاً برگزاری مراسم عزاداری، پاسداشت شعائر، خدمات‌رسانی به محرومان، توزیع بسته‌های معیشتی یا انجام فعالیت‌های فرهنگی و عام‌المنفعه نیست؛ هرچند همه این‌ها ارزشمند و لازم است، اما هسته مرکزی و دال اصلی چنین مجموعه‌ای باید رشد انسان‌ها باشد.

هدف نهایی؛ تربیت نسل آینده مدیران و سربازان امام زمان(عج)

سردار کبیری‌پور گفت: خروجی حقیقی این‌گونه مجموعه‌ها تربیت نوجوانان و جوانانی از همین مناطق کمتر برخوردار است که در آینده بتوانند سکان‌دار نظام اسلامی شوند، انقلاب را به اهداف بلند خود برسانند و در مسیر تحقق آرمان‌های الهی نقش‌آفرینی کنند.

وی با تاکید بر اینکه این همان الگوی امامت است افزود: در چنین مجموعه‌ای نه منافع مادی تعیین‌کننده است و نه منافع جناحی و جریانی؛ بلکه آنچه حاکم است، مکتب اهل‌بیت(ع)، مدیریت جهادی و تلاش برای رشد جمعی انسان‌ها در مسیر قدرت، تعالی و اهداف مقدمه‌ساز ظهور است.

جانشین فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) استان قم اظهار کرد: مهم‌ترین کارکرد این مجموعه‌ها، تربیت سربازان امام زمان(عج) است و خوشا به حال کسانی که در ساخت، تقویت و شکل‌گیری چنین بناها و مجموعه‌هایی سهم داشته‌اند؛ چرا که نام و اثر آنان در جای‌جای این حرکت ماندگار ثبت خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار