کشف محموله‌های قاچاق و احتکار به ارزش ۳۸ میلیارد ریال در خراسان جنوبی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۶۰۶۰
رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی خبر داد:

کشف محموله‌های قاچاق و احتکار به ارزش ۳۸ میلیارد ریال در خراسان جنوبی

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی از برخورد قاطع با اخلالگران نظام توزیع خبر داد و گفت: طی عملیات‌های اخیر، یک انبار احتکار لوازم یدکی و یک محموله کالای قاچاق به ارزش مجموع ۳۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در بیرجند شناسایی و توقیف شد.
عبدالهی

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدجعفر عبداللهی شامگاه یکشنبه با تأکید بر لزوم صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان اظهار کرد: شناسایی انبارها و مراکز نگهداری کالا در اماکن غیرمتعارف، از اولویت‌های دستگاه قضایی برای ثبات بازار است که در همین راستا، یک انبار غیرمجاز لوازم یدکی و بدنه خودرو در شهر بیرجند کشف شد.

 

وی با بیان اینکه ارزش ریالی این انبار بیش از هشت میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، افزود: این واحد به دلیل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها و تخلفات صنفی پلمب و پرونده جهت صدور حکم بازدارنده به مرجع قضایی ارجاع شده است.

رئیس‌کل دادگستری استان تأکید کرد: تمامی فعالان اقتصادی مکلف به ثبت دقیق اطلاعات انبارها هستند و دستگاه قضا بدون اغماض با واحدهایی که موجب بی‌نظمی در عرضه کالا شوند، برخورد می‌کند.

 

عبداللهی به امنیت مرزهای اقتصادی اشاره کرد و گفت: با هوشیاری ضابطین قضایی، محموله‌ای بزرگ شامل تجهیزات الکترونیکی، لپ‌تاپ و چرخ‌خیاطی قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در بیرجند متوقف شد.

 

وی با هشدار به قاچاقچیان کالا تصریح کرد: ورود غیرقانونی کالا که ضربه مستقیم به تولید ملی است، با واکنش سریع و قانونی مواجه می‌شود؛ چرا که امنیت اقتصادی شهروندان، خط قرمز ماست.

 

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی ضمن قدردانی از تلاش‌های ضابطین قضایی، خاطرنشان کرد: تمامی گلوگاه‌های قاچاق و احتکار تحت نظارت دقیق قرار دارند و فضای استان برای فعالیت‌های غیرقانونی ناامن است.

 

به گفته وی، پرونده‌های متشکله در حوزه جرایم اقتصادی با قید فوریت و در شعب ویژه مورد رسیدگی دقیق قرار خواهند گرفت تا عدالت در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرا شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار