برخورد قانونی با فروش سیگار نخی و عرضه دخانیات به افراد زیر ۱۸ سال در البرز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۸۶۱۲

برخورد قانونی با فروش سیگار نخی و عرضه دخانیات به افراد زیر ۱۸ سال در البرز

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز از آغاز طرح نظارتی ویژه بر واحد‌های صنفی عرضه‌کننده محصولات دخانی خبر داد و گفت: فروش سیگار به صورت نخی و عرضه هرگونه مواد دخانی به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع بوده و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
اتاق اصناف البرز

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد دادخواه با اشاره به اجرای قوانین جاری کشور و ضرورت کاهش آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: این طرح با هدف حفظ سلامت عمومی، به‌ویژه در میان نوجوانان و جوانان، در سراسر استان البرز آغاز شده است.

وی افزود: فروش سیگار به صورت نخی و همچنین عرضه هرگونه مواد دخانی به افراد کمتر از ۱۸ سال تخلف آشکار محسوب می‌شود و یکی از محور‌های اصلی نظارت بر واحد‌های صنفی است. در همین راستا، بازرسان اتحادیه‌های مربوطه و بازرسان ویژه اتاق اصناف به‌صورت مستمر، محسوس و نامحسوس بر عملکرد واحد‌های صنفی نظارت خواهند داشت.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز همچنین از اجرای طرح نصب برچسب‌های هشداردهنده در واحد‌های دارای مجوز فروش محصولات دخانی خبر داد و گفت: برچسب‌های ممنوعیت عرضه دخانیات به افراد زیر ۱۸ سال در پشت ویترین و در معرض دید مشتریان نصب شده است تا ضمن آگاهی‌بخشی عمومی، مسئولیت‌های قانونی متصدیان این واحد‌ها یادآوری شود.

دادخواه با قدردانی از همکاری اصناف قانون‌مدار تصریح کرد: انتظار می‌رود تمامی فعالان این حوزه با رعایت کامل قوانین از انجام این تخلفات خودداری کنند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، ضمن تشکیل پرونده، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.

وی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده فروش سیگار نخی یا عرضه مواد دخانی به افراد زیر ۱۸ سال، موضوع را از طریق سامانه ۱۲۴ بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکز استان البرز گزارش کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار