تردد ۱۳۱ هزار زائر از مرز مهران در ایام محرم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۰۵۱۴

تردد ۱۳۱ هزار زائر از مرز مهران در ایام محرم

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام از تردد بیش از ۱۳۱ هزار زائر از مرز بین‌المللی مهران از ابتدای ماه محرم تاکنون خبر داد و گفت: با رسیدن به تاسوعا و عاشورای حسینی، حجم تردد زائران در این مرز به‌طور چشمگیری افزایش یافته است.
ایلام/تردد/مرز مهران/راهداری

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر دشتی‌پور اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۹ هزار و ۸۰۸ نفر از مرز مهران تردد کرده‌اند که از این تعداد، ۱۷ هزار و ۴۰۱ نفر خروجی و ۲ هزار و ۴۰۷ نفر ورودی بوده‌اند.

وی افزود: روند افزایش تردد زائران همچنان ادامه دارد و تنها از بامداد تا ساعت ۸ صبح امروز نیز حدود ۴ هزار نفر از این مرز عبور کرده‌اند.

مدیرکل راهداری ایلام با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای خدمات‌رسانی بهتر به زائران گفت: به منظور رفاه بیشتر مسافران، پایانه مسافربری شهید رئیسی (برکت) به صورت موقت به پارکینگ خودرو‌های شخصی اختصاص یافته است.

دشتی‌پور خاطرنشان کرد: با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان، تردد زائران از مرز مهران به صورت روان در جریان است و زیرساخت‌های لازم برای تسهیل عبور و مرور زائران فراهم شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار