۷۶ بازرسی فنی آسانسور در ایلام انجام شد؛ صدور ۴۳ گواهی ایمنی استاندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۰۷۹۷

۷۶ بازرسی فنی آسانسور در ایلام انجام شد؛ صدور ۴۳ گواهی ایمنی استاندارد

مدیرکل استاندارد استان ایلام از انجام ۷۶ مورد بازرسی فنی آسانسور در سطح استان از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: در نتیجه این بازرسی‌ها، ۴۳ گواهی تأییدیه ایمنی و استاندارد برای آسانسورهای مشمول استاندارد صادر شده است. نظارت بر ایمنی آسانسورها از وظایف مستمر ادارات استاندارد در کشور به شمار می‌رود.
ایلام/استاندارد /آسانسور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یادگار محمدی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر وضعیت ایمنی آسانسور‌ها اظهار کرد: بازرسی‌های فنی از آسانسور‌های مشمول استاندارد در نقاط مختلف استان به‌صورت مستمر انجام می‌شود و صدور گواهی‌های ایمنی منوط به تأیید الزامات فنی و استاندارد‌های مربوطه است.

وی افزود: نظارت بر مراحل طراحی، نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری آسانسور‌ها با هدف افزایش ایمنی شهروندان و کاهش مخاطرات احتمالی در دستور کار اداره‌کل استاندارد استان قرار دارد.

مدیرکل استاندارد ایلام تأکید کرد: بازرسی‌های فنی آسانسور‌ها با جدیت ادامه خواهد داشت و مالکان و بهره‌برداران این تجهیزات باید نسبت به دریافت و تمدید گواهی‌های ایمنی و استاندارد اقدام کنند تا از سلامت و ایمنی کاربران اطمینان حاصل شود.

لید:

پربازدیدترین آخرین اخبار