غرق شدن کودک و دو زن در استخر ویلایی روستای زعفرانیه
مدیر بحران فرمانداری شهرستان چهارباغ از جان باختن یک کودک و دو زن در استخر یک ویلای واقع در روستای زعفرانیه خبر داد و گفت این حادثه در پی تلاش برای نجات کودک رخ داده است.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حمد کاظمی مدیر بحران فرمانداری شهرستان چهارباغ، اظهار کرد: بر اساس گزارشهای دریافتی یک کودک در استخر یک ویلای واقع در روستای زعفرانیه سقوط کرده و دو بانوی دیگر برای نجات وی وارد استخر شدند.
وی افزود: این دو نفر که از اتباع خارجی بودند، به دلیل ناآشنایی با اصول شنا و نجات غریق، به همراه کودک دچار غرقشدگی شدند.
کاظمی با تأکید بر رعایت اصول ایمنی در مواجهه با حوادث غرقشدگی تصریح کرد: افرادی که با فنون نجات غریق آشنایی ندارند، در چنین شرایطی باید ضمن حفظ خونسردی و تماس فوری با شمارههای امدادی ۱۱۲، ۱۱۵ و ۱۲۵، از ابزارهایی مانند چوب، الوار، طناب یا حلقه نجات برای بیرون کشیدن فرد غرقشده از آب استفاده کرده و او را به نزدیکترین محل امن برای انجام اقدامات امدادی منتقل کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا