آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۱۰۴
رئيس سازمان فضايي ايران:

کاوشگر 5 بزودي به فضا پرتاب مي شود

 رئیس سازمان فضایی ایران گفت: کاوشگر 5 تا پایان تابستان امسال به فضا پرتاب می شود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، فاضلی گفت: محموله کاوشگر 5 به وزن حدود 300 کیلوگرم حاوی کپسول زیستی است که موجود زنده (میمون) از نژاد رزوئوس در داخل آن قرارخواهد گرفت و تا ارتفاع 120 تا 130 کیلومتر از زمین پرتاپ خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه تلاش می کنیم این کپسول و موجود زنده را سالم بازیابی کنیم اضافه کرد: در این پرتاب تصمیم داریم مطالعاتی روی علایم حیاتی موجود زنده و ثبت نتایجی داشته باشیم که در آینده برای پرتاب انسان به فضا برای ما مهم است.
 
فاضلي در بیان دیگر برنامه های دست اجرای سازمان فضایی ایران گفت: امسال ، دو ماهواره نوید و فجر در نوبت پرتاب قرار دارند که ماهواره نوید، ماهواره ای تحقیقاتی دانشگاهی است و در دانشگاه علم و صنعت و با مدیریت یکپارچه سازمان فضایی در حال اجراست.
 
وي گفت: در این دو پروژه پیگیر سلسله فناوری هایی هستیم تا با به دست آوردن آنها برنامه پیوسته طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره ها را براساس زمان بندی اجرا و از نتایج آن در پرتاب ماهواره های عملیاتی و کاربردی استفاده کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار