صنعت سیستان نباید به حیاط‌خلوت سودجویان تبدیل شود/ لزوم تغییر رویکرد از «تجارت سوخت» به «تولید پایدار»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۱۱۳۴
امام جمعه بنجار بیان کرد؛

صنعت سیستان نباید به حیاط‌خلوت سودجویان تبدیل شود/ لزوم تغییر رویکرد از «تجارت سوخت» به «تولید پایدار»

حجت‌الاسلام والمسلمین اربابی با انتقاد از وضعیت فعلی صنایع در منطقه سیستان، تاکید کرد: صنعت باید موتور محرک توسعه و اشتغال باشد، نه ابزاری در دست شبکه‌های سودجو برای بهره‌برداری از امتیازات سوختی.

صنعت سیستان نباید به حیاط‌خلوت سودجویان تبدیل شود/ لزوم تغییر رویکرد از «تجارت سوخت» به «تولید پایدار»

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین اربابی در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، ضمن گرامیداشت روز صنعت و معدن، به واکاوی جایگاه واقعی صنعت در توسعه منطقه پرداخت و اظهار داشت: روز صنعت و معدن فرصتی برای بازنگری در وضعیت اقتصادی منطقه است؛ اما متأسفانه باید گفت که در سیستان، سال‌هاست صنعت به معنای واقعی کلمه شکل نگرفته است.

 

فاصله معنادار فعالیت‌های موجود با مفهوم «صنعت مولد»

امام جمعه بنجار با بیان اینکه صنعت یعنی تولید، اشتغال، ارزش‌آفرینی و رونق اقتصادی، تصریح کرد: آنچه امروز در بخشی از منطقه شاهد آن هستیم، فاصله زیادی با مفهوم واقعی صنعت دارد. در بسیاری از موارد، فعالیت‌هایی که باید به تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی منجر شوند، به ابزاری برای کسب امتیاز سوخت و تجارت سوخت تبدیل شده‌اند.

وی ادامه داد: صنعتی که باید برای جوانان این منطقه شغل، امید و آینده بسازد، متأسفانه در برخی موارد به بستری برای فعالیت عده‌ای محدود و شکل‌گیری شبکه‌های سودجو تبدیل شده است؛ این روند نه به نفع مردم است و نه در شأن ظرفیت‌های بزرگ سیستان.

 

مرز و صنعت؛ دو بال مغفول برای توسعه سیستان

حجت‌الاسلام اربابی با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر منطقه خاطرنشان کرد: هم‌جواری با مرز، موقعیت ممتاز برای صادرات، منابع انسانی توانمند و فرصت‌های فراوان سرمایه‌گذاری، مزیت‌هایی هستند که می‌توانند موتور محرک توسعه باشند؛ اما متأسفانه تاکنون از این فرصت‌های ارزشمند آن‌گونه که شایسته است بهره‌برداری نشده است.

وی تاکید کرد: اگر به این ظرفیت‌ها با برنامه‌ریزی صحیح و نگاه توسعه‌محور نگریسته شود، مرز و صنعت می‌توانند دو بال شکوفایی سیستان باشند.

 

انتظار جوانان؛ پایان دوران محرومیت با تکیه بر تولید

امام جمعه بنجار در پایان ضمن مطالبه‌گری از مسئولان اجرایی برای حمایت از سرمایه‌گذاری سالم، گفت: امروز انتظار مردم، به‌ویژه جوانان، ایجاد صنایع مولد، توسعه تولید و فراهم کردن فرصت‌های اشتغال پایدار است. امیدواریم روزی فرا برسد که نام سیستان نه با محرومیت، بلکه با تولید، صادرات و توسعه پایدار در سطح کشور شناخته شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار