کد خبر:۱۴۲۴۸۶
سازمان بسیج مهندسین فارس:
اسلام خواهی و اسلام سیاسی روح حاکم بر گفتمان بیداری در جهان اسلام است
سازمان بسیج مهندسین فارس در بیانیهای آورده است: قیامهای مردمی در کشورهای عربی رنگ و بوی دینی دارد و اسلام خواهی و اسلام سیاسی روح حاکم بر گفتمان بیداری در جهان اسلام است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در بیانیه سازمان بسیج مهندسین فارس به مناسبت فرارسیدن روز قدس آمده است: روز قدس که در دوران غربت مسلمانان در فلسطین اشغالی، توسط امام راحل بنیان گذاشته شد، رفته رفته به همه جای اسلام راه یافت و از خیابان های تهران تا شرق آسیا و غرب آفریقا را درنوردید و هویت ملت مسلمان فلسطین را از ملی گرایانه و وطن پرستانه به هویتی اسلام خواهانه تبدیل کرد كه در نتيجه دستيابي به این هویت، دستاورد مبارزه روز به روز ملموس تر و امیدآفرین تر شد.
این بیانیه افزوده است: شکی نیست که کوکب ذریه ملت فلسطین الهام گرفته از انقلاب اسلامی ایران شد و خواب صهیونیست ها مبنی بر تصرف از نیل تا فرات را آشفته ساخت، از این رو بود که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی «نه غزه و نه لبنان » را برای ایادی داخلی استکبار تئوریزه و در روز قدس سال 1388 روانه خیابان های تهران کرد تا کوس رسوایی طراحان انقلاب مخملین نوای گوش خراشتری را به صدا درآورد.
سازمان بسیج مهندسین فارس با تاکید بر این مقوله که جهانی شدن روز قدس و استقبال مسلمانان جهان از آن و نهادینه شدن آن در رفتار سیاسی مسلمانان به مسئله ای بازگشت ناپذیر تبدیل شده است، تصريح کرد: روز قدس امسال حال و هوای دیگری دارد، بهار طراوت و نور و زیتون امید، امسال بر دامن مسلمانان باریدن گرفته است و امسال همه جهان یک صدا نه تنها سرود آزادی قدس که شعار آزادی جهان اسلام را سرمیدهند.
در بخش دیگری از این بیانیه بيان شده است: ما مهندسین بسیجی بر این باوریم که قیام های مردمی در کشورهای عربی رنگ و بوی دینی دارد و دلایلي نشان می دهد که اسلام خواهی و اسلام سیاسی روح حاکم بر گفتمان بیداری در جهان اسلام است.
این بیانیه در ادامه اضافه كرده است: حمل قرآن مجید، همراهی علمای دین، برپايي نماز جمعه كه خاستگاه و محرک قیام هاست، حمله غرب و حکومت های وابسته به انقلاب اسلامی، حضور یکپارچه زنان محجبه و مسلمان در راهپیمایی ها، سوزاندن پرچم صهیونیست ها و آمریکا، استفاده از ادبیات شهادت برای کشتگان و همراهی احزاب اسلام گرا با توده مردم از دلایل نشان دهنده این موضوع است.
سازمان بسیج مهندسین فارس در اين بيانيه تصریح کرده است: مسلمانان اگر نتوانند سرعت عمل انقلابی خویش را توفنده و مضاعف کنند، یقینا فرصت طلبان غرب با خرید مهره های سیاسی و مدیریت تحولات، انحراف انقلاب های آنان را موجب مي شوند.
این بیانیه عنوان کرده است: مهندسین بسیجی امیدوارند که ملت های قیام کننده با همه وجود از دستاوردهای انقلاب های خویش حفاظت کنند و دست عمال آمریکا و غرب را در بهره برداری از خون شهیدانشان ناکام گذارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰