کد خبر:۱۴۲۶۵۸
شهريورماه؛
چهارمین کنگره بينالمللي بيوشيمي و بيولوژي مولکولی در مشهد برگزار ميشود
چهارمين کنگره بينالمللي بيوشيمي و بيولوژي مولکولي و دوازدهمين کنگره بيوشيمي ايران شهريور ماه سال جاري در مشهد برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، چهارمين کنگره بين المللي بيوشيمي و بيولوژي مولکولي و دوازدهمين کنگره بيوشيمي ايران 15 تا 18 شهریور ماه سال جاري با حضور 30 کشور جهان و با امتیاز باز آموزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.
لازم به ذكر است، بنا به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به استناد تبصره 3 ماده 1 قانون نحوه اعمال نظارت بر کاهش هزینه های غیر ضرور، چهارمین گردهمایی بین المللی و بیولوژی مولکولی توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان رضوی به تصویب کمیسیون فرهنگی و همچنین در 15 مرداد ماه سال جاري به تايید رئیس جمهور رسیده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰