کد خبر:۱۴۲۷۷۶
استاندار گلستان:
انعكاس خدمات دولت، اميد به آينده را در مردم افزايش ميدهد
استاندار گلستان گفت: مسئولان با انعكاس خدمات دولت، اميد به آينده را در مردم افزايش دهند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، مهندس جواد قناعت ديروز در نخستين روز هفته دولت در تالار فخرالدين اسعدگرگاني ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيد رجايي و باهنر، عدالت محوري، ساده زيستي، تلاش شبانه روزي، خدمت صادقانه و خودباوري را از ويژگيهاي بارز اين شهداي گرانقدر عنوان كرد.
وي با اشاره به اينكه طي چند ماه اخير چند كار بزرگ در گلستان صورت گرفته است، افزود: تا پايان برنامه پنجم 35 ميليون تن ترانزيت كالا انجام مي شود.
استاندار گلستان اظهار داشت: دولتهاي نهم و دهم موفقيتهاي چشمگيري داشته و محكم و پرقدرت در برابر فشارهاي غربي ايستاده است.
قناعت تاكيد كرد: آموزش بايد زيربناي فكري ما قرار گيرد و به جوانان و مردم كشور اعتماد كنيم تا با اين تئوري شاهد پيشرفتهاي دو چندان باشيم.
وي خدمت رساني به مردم، ادامه راه امام(ره)، پايبندي به آرمانهاي نظام و انقلاب و مجهز شدن به سلاح روز با محوريت رهبري مهمترين را عامل موفقيت دولت نهم و دهم دانست.
استاندار گلستان اقتدار جمهوري اسلامي ايران را در جهان بي نظير خواند و گفت: اين اقتدار ايران در جهان با رهنمودهاي مقام معظم رهبري و پشتوانه مردم بدست آمده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰