سه اثر تاریخی عصر آهن به گنجینه میراثفرهنگی ایلام اهدا شد
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فرزاد شریفی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام با اعلام این خبر اظهار کرد: یک شهروند اهل شهرستان چوار، سه قطعه شیء تاریخی شامل یک قوری سفالی، یک کاسه سفالی و یک ساغر سفالی را به ادارهکل میراثفرهنگی استان ایلام تحویل داده است که بر اساس بررسیهای کارشناسان، قدمت این آثار به دوره عصر آهن بازمیگردد.
وی با تأکید بر نقش مؤثر مردم در صیانت از آثار تاریخی و هویت فرهنگی کشور افزود: این اشیای ارزشمند پس از طی مراحل ثبت، مستندسازی و بررسیهای تخصصی، در مخازن استاندارد میراثفرهنگی نگهداری شده و در اختیار پژوهشهای علمی و مطالعات باستانشناسی قرار خواهند گرفت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام از شهروندان خواست در صورت شناسایی یا در اختیار داشتن آثار تاریخی، از هرگونه خرید، فروش یا جابهجایی غیرقانونی آنها خودداری کرده و موضوع را به ادارهکل میراثفرهنگی اطلاع دهند تا ضمن حفظ این آثار، از آسیب و خروج آنها از چرخه قانونی حفاظت جلوگیری شود.
شریفی در پایان با قدردانی از اقدام مسئولانه این شهروند چوار، اظهار داشت: همکاری مردم در شناسایی و تحویل آثار تاریخی، نقش مهمی در حفاظت از میراث ارزشمند استان ایلام و انتقال این سرمایههای فرهنگی به نسلهای آینده دارد.