امنیت و حقوق زائران اربعین با استقرار شعب ویژه قضایی در مرز مهران تضمین می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۰۲۷۸
رئیس‌کل دادگستری ایلام:

امنیت و حقوق زائران اربعین با استقرار شعب ویژه قضایی در مرز مهران تضمین می‌شود

رئیس‌کل دادگستری استان ایلام از استقرار شعب ویژه قضایی در مرز مهران و مسیرهای منتهی به آن خبر داد و گفت: دستگاه قضایی با رویکرد پیشگیری از جرم، با هرگونه کلاهبرداری، گران‌فروشی، قاچاق، فروشندگان غیرمجاز و عوامل برهم‌زننده امنیت و آرامش زائران برخورد قاطع و فوری خواهد داشت
ایلام /دادگستری

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عمران علی‌محمدی، رئیس‌کل دادگستری استان ایلام، در نشست ستاد ویژه اربعین استان در شهرستان مهران با حضور علی‌اکبر پورجمشیدیان، قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، از تلاش‌های استاندار، مدیران اجرایی، نیرو‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، مرزبانی و تمامی مجموعه‌های فرهنگی و خدماتی قدردانی کرد و گفت: هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف، پشتوانه اصلی برگزاری باشکوه اربعین در استان ایلام است.

وی با اشاره به تجربیات موفق سال‌های گذشته افزود: دستاورد‌های اربعین سال قبل مبنای برنامه‌ریزی امسال قرار گرفته و با همکاری همه دستگاه‌ها تلاش می‌کنیم خدمات‌رسانی به زائران با کیفیت مطلوب و در فضایی امن انجام شود.

رئیس‌کل دادگستری استان ایلام از استقرار شعب ویژه قضایی در مرز مهران، مسیر‌های منتهی به مرز و دیگر نقاط پرتردد خبر داد و اظهار کرد: این شعب به‌صورت ویژه برای رسیدگی سریع به جرائم، حوادث و اختلافات احتمالی زائران فعالیت خواهند کرد.

علی‌محمدی با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی در ایام اربعین است، تصریح کرد: مقابله با سرقت، کلاهبرداری، گران‌فروشی، قاچاق، حمل مواد مخدر و هرگونه سوءاستفاده از زائران با جدیت دنبال می‌شود. همچنین صیانت از حقوق عامه، حفظ سلامت عمومی، نظارت بر بهداشت مواکب و رصد روند ارائه خدمات به زائران در دستور کار قرار دارد.

وی با تأکید بر هماهنگی کامل میان دادگستری، دادستانی، نیروی انتظامی، مرزبانی، دستگاه‌های اطلاعاتی، تعزیرات حکومتی و سایر نهاد‌های مسئول، خاطرنشان کرد: با هرگونه اخلال در خدمت‌رسانی، فعالیت فروشندگان غیرمجاز، جعل اسناد و اقدامات مخل امنیت و آرامش زائران، برخورد فوری و قانونی انجام خواهد شد.

رئیس‌کل دادگستری استان ایلام در پایان گفت: شورا‌های حل اختلاف نیز در مرز مهران مستقر خواهند شد تا اختلافات جزئی زائران در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی و حل‌وفصل شود و زائران با آرامش کامل مسیر زیارت خود را ادامه دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار