صدای انفجار در مهران ناشی از انهدام کنترلشده مهمات عملنکرده است/ مردم نگران نباشند
روابط عمومی سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام اعلام کرد که به دلیل اجرای عملیات خنثیسازی و انفجار کنترلشده مهمات باقیمانده از حملات دشمن آمریکایی-صهیونیستی در منطقه رضاآباد شهرستان مهران، احتمال شنیده شدن صدای انفجار در این شهرستان وجود دارد و شهروندان جای هیچگونه نگرانی نداشته باشند.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، تیمهای کشف، خنثیسازی و تخریب سپاه امیرالمومنین ایلام امروز شنبه ۲۷ تیرماه عملیات انفجار کنترلشده مهمات عملنکرده و باقیمانده از حملات دشمن آمریکایی-صهیونیستی را در منطقه رضاآباد شهرستان مهران انجام خواهند داد.
بر اساس این اطلاعیه، این عملیات از ساعت ۱۷ تا ۱۹ اجرا میشود و در این بازه زمانی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سطح شهرستان مهران و مناطق اطراف وجود دارد.
روابط عمومی سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام تأکید کرده است که این انفجارها کاملاً کنترلشده بوده و شهروندان نسبت به شنیده شدن صداهای ناشی از آن هیچگونه نگرانی نداشته باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا