اجتماع زینبیون همراه با تعزیه کاروان اسرا در شهرکرد برگزار شد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۱۸۶۹
دانشجو گزارش می‌دهد؛

اجتماع زینبیون همراه با تعزیه کاروان اسرا در شهرکرد برگزار شد + فیلم

بانوان انقلابی شهرکرد عصر دوشنبه در اجتماع بزرگ «زینبیون» گرد هم آمدند تا با فریادهای «لبیک یا زینب(س)»، «لبیک یا خامنه‌ای» و شعارهای انقلابی، بار دیگر بر عهد خود با ولایت، جبهه مقاومت و خونخواهی «آقای شهید ایران » تأکید کنند.
اجتماع زینبیون

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بانوان انقلابی شهرکرد عصر دوشنبه در اجتماع بزرگ «زینبیون» گرد هم آمدند تا با فریادهای «لبیک یا زینب(س)»، «لبیک یا خامنه‌ای» و شعارهای انقلابی، بار دیگر بر عهد خود با ولایت، جبهه مقاومت و خونخواهی «آقای شهید ایران » تأکید کنند.

 

این اجتماع، تنها یک گردهمایی نبود، بلکه تجلی حضور زنانی بود که خود را ادامه‌دهنده راه بانوی کربلا می‌دانند، زنانی که معتقدند اگر زینب(س) پیام‌آور خون عاشورا بود، امروز نیز رسالت بانوان مؤمن، روایت مظلومیت شهیدان، دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و مطالبه خونخواهی آنان است.

کد ویدیو

 حضور پرشور بانوان از نسل‌های مختلف، در کنار سخنرانی خانم سارا مهدی هندی‌الاصل، فعال بین‌المللی مقاومت، اجرای برنامه‌های فرهنگی، سرودهای حماسی و شعارهای انقلابی، فضایی سرشار از شور دینی، بصیرت انقلابی و همبستگی با جبهه مقاومت را در شهرکرد رقم زد، صحنه‌ای که در آن، بانوان زینبی با مشت‌های گره‌کرده و دل‌هایی سرشار از ایمان، اعلام کردند که راه شهیدان ادامه دارد و پرچم خونخواهی آنان هرگز بر زمین نخواهد ماند. 

کد ویدیو

در ادامه این مراسم تعزیه ورود کاروان اسرا به شهر شام و اتفاقات خرابه شام نیز اجرا شد که در ادامه بخشی از این مراسم را مشاهده می‌کنید؛

کد ویدیو
کد ویدیو

همچنین سارا مهدی، فعال بین‌المللی مقاومت، هندی‌الاصل انگلیسی تبار سخنران در اجتماع بانوان شهرکرد اظهار کرد: ۳۴ ساله هستم و در خانواده‌ای شیعه و دوستدار امام خمینی(ره) و رهبر شهید آیت الله خامنه‌ای در هندوستان متولد شدم، در هندوستان برای محرم عزاداری می‌کردیم، اما در این کشور اسلام سیاسی وجود ندارد.

 

وی افزود: در هندوستان مدرک کارشناسی خود را دریافت کردم و برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به انگلستان رفتم، از سال اول دانشگاه در انگلستان، مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی را آغاز کردیم، در یکی از تظاهرات، صدها نفر در حمایت از فلسطین حضور داشتند، اما در مقابل تنها ۲۰ نفر از حامیان اسرائیل به سمت ما سنگ پرتاب می‌کردند و پلیس نیز از همان ۲۰ نفر حمایت می‌کرد.

مهدی تصریح کرد: اجتماعات شبانه مردم ایران یکی از الهام‌ بخش‌ترین اتفاقات اخیر بود، در اسرائیل، هنگام حمله مردم به پناهگاه‌ها می‌رفتند، اما در ایران مردم هنگام حملات در خیابان‌ها حضور داشتند که این موضوع نشان‌دهنده شجاعت مردم ایران بود.

 

وی خاطرنشان کرد: رهبر شهید حسینی‌وار زندگی کردند و حسینی‌وار نیز به شهادت رسیدند و به نوعی می‌توان گفت ایشان حسین زمان هستند، همچنین باید در زندگی ایشان را الگوی خود قرار دهیم. 

 

این فعال بین‌المللی مقاومت در پایان گفت: پیام من به بانوان شهرکرد این است که شما بانوان، افرادی هستید که جریان شکست امپریالیسم آمریکا را رهبری می‌کنید.

پربازدیدترین آخرین اخبار