بازداشت ۳ کارمند شهرداری بابلسر به اتهام اختلاس و ارتشا
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عباس پوریانی، رئیس کل دادگستری مازندران، از بازداشت سه نفر از کارکنان سازمان مدیریت حملونقل شهری شهرداری بابلسر به اتهام اختلاس، ارتشا، جعل مهر و فاکتورسازی خبر داد و گفت: در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر وقوع تخلفات مالی در یکی از سازمانهای زیرمجموعه شهرداری بابلسر، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار دادستانی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با صدور دستورهای قضایی و واگذاری مأموریت به یکی از ضابطان اطلاعاتی استان، تحقیقات گسترده و تخصصی درباره ابعاد این پرونده آغاز شد. نتایج بررسیها نشان داد تعدادی از کارکنان سازمان مدیریت حملونقل شهری شهرداری بابلسر در جرائمی نظیر اختلاس، ارتشا، جعل مهر و فاکتورسازی نقش داشتهاند.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: پس از تکمیل تحقیقات اولیه و جمعآوری مستندات لازم، دستور بازداشت سه نفر از کارکنان این سازمان شامل رؤسای سابق و فعلی و همچنین مسئول کارپردازی صادر و اجرا شد.
پوریانی با بیان اینکه متهمان با اتهاماتی از جمله اختلاس و ارتشا در بازداشت به سر میبرند، تصریح کرد: تحقیقات برای شناسایی سایر افراد مرتبط، بررسی ابعاد احتمالی تخلفات و برخورد قانونی با تمامی عوامل دخیل در این پرونده همچنان ادامه دارد.
وی تأکید کرد: دستگاه قضایی مازندران در چارچوب سیاستهای ابلاغی رئیس قوه قضاییه، مبارزه با فساد، صیانت از بیتالمال و حفظ سلامت نظام اداری را با جدیت دنبال میکند و در برابر هرگونه فساد اقتصادی و اداری بدون اغماض برخورد خواهد کرد.