محکومیت ۳ میلیارد ریالی قاچاقچی کالای دخانیات در کرج
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، غلامرضا صالحی، مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز، از محکومیت قاچاقچی کالای دخانی به پرداخت جزای نقدی سه میلیارد و ۲۲۹ میلیون ریال خبر داد و گفت: پرونده قاچاق محموله کالای دخانی به ارزش سه میلیارد و ۲۲۹ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی افزود: این پرونده پس از آن تشکیل شد که مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، در بازرسی از یک واحد صنفی، این محموله را به ظن قاچاق کشف و گزارش تخلف مربوطه را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز تصریح کرد: شعبه رسیدگیکننده با توجه به مدارک موجود در پرونده و عدم ارائه اسناد مثبته گمرکی از سوی متهم، اتهام انتسابی را محرز دانست؛ بر همین اساس، متخلف علاوه بر ضبط کالای دخانی مکشوفه، به پرداخت سه میلیارد و ۲۲۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.