ثبت نام ۲۰ هزار زائر گلستانی در سامانه سماح/ پیش‌بینی افزایش آمار در روزهای آینده
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۲۳۳۹

ثبت نام ۲۰ هزار زائر گلستانی در سامانه سماح/ پیش‌بینی افزایش آمار در روزهای آینده

رئیس ستاد اربعین گلستان از ثبت‌نام ۲۰ هزار نفر از مردم استان در سامانه سماح خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود این آمار در روزهای آینده افزایش یابد.
پیاده روی اربعین

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد حمیدی، رئیس ستاد اربعین گلستان، در نشست ستاد اربعین استان، از فراهم شدن زیرساخت‌های اعزام زائران استان به عتبات عالیات خبر داد و گفت: تاکنون ۲۰ هزار گلستانی در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند و ناوگان زمینی، ریلی و هوایی با نرخ‌های مصوب برای خدمت‌رسانی به آنان پیش‌بینی شده است.

وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ارائه خدمات به زائران استان انجام شده و تمامی ظرفیت‌های مورد نیاز برای اعزام، اسکان، پذیرایی و خدمت‌رسانی به آنان فراهم شده است.

رئیس ستاد اربعین گلستان گفت: تاکنون حدود ۲۰ هزار نفر از مردم گلستان در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود این آمار در روزهای آینده افزایش یابد.

حمیدی افزود: امسال ۳۰ موکب از استان گلستان در مسیر اربعین فعال خواهند بود که از این تعداد، دو موکب در پایانه‌های مرزی مهران و قصرشیرین و ۲۸ موکب نیز در کشور عراق به زائران خدمات ارائه خواهند کرد.

وی ادامه داد: ناوگان حمل‌ونقل متناسب با تعداد زائران ثبت‌نام‌شده برنامه‌ریزی شده و اتوبوس‌های مورد نیاز برای انتقال زائران تأمین خواهد شد.

این مسئول تصریح کرد: یک رام قطار نیز برای جابه‌جایی زائران گلستانی در نظر گرفته شده و شرکت‌های هواپیمایی آمادگی خود را برای ارائه خدمات در پروازهای اربعین اعلام کرده‌اند.

 

حمیدی خاطرنشان کرد: زائران می‌توانند از ظرفیت پروازهای اربعین با نرخ‌های مصوب دولتی استفاده کنند و نرخ بلیت اتوبوس‌ها و سایر خدمات حمل‌ونقل نیز بر اساس مصوبات ابلاغی تعیین شده است.

وی گفت: گلستان به عنوان استان معین کرمانشاه، مسئولیت پشتیبانی از بخشی از زیرساخت‌های مسیرهای منتهی به مرز و حمایت از موکب‌های مستقر در مهران و قصرشیرین را برعهده دارد.

حمیدی افزود: گروه‌های جهادی استان نیز در ایلام مستقر شده‌اند و در کنار دیگر مجموعه‌های خدمت‌رسان، پشتیبانی از زائران اربعین حسینی را انجام خواهند داد.

وی با اشاره به اهمیت معنوی این رویداد بزرگ ادامه داد: اربعین نماد وحدت و عشق مردم به امام حسین(ع) است و حضور میلیون‌ها عاشق اهل‌بیت(ع) با اراده و هزینه شخصی، عظمت این حرکت معنوی را به نمایش می‌گذارد.

حمیدی از زائران خواست گذرنامه‌های خود را زودتر تهیه کرده و در صورت باقی ماندن کمتر از شش ماه اعتبار، نسبت به تمدید آن اقدام کنند تا در روزهای منتهی به اربعین با مشکل مواجه نشوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار