تردد ۸۱ هزار زائر از مرز مهران در یک شبانه‌روز/ هیچ کمبودی در خدمات‌رسانی نداریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۳۲۴۶

تردد ۸۱ هزار زائر از مرز مهران در یک شبانه‌روز/ هیچ کمبودی در خدمات‌رسانی نداریم

فرماندار مهران با اشاره به افزایش تردد زائران اربعین از مرز بین‌المللی شهید سلیمانی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۱ هزار نفر از این مرز تردد کرده‌اند که بخش عمده آن‌ها زائران ایرانی بوده‌اند و تمامی زیرساخت‌ها و امکانات مورد نیاز برای خدمت‌رسانی فراهم است.
ایلام/فرمانداری مهران

حیدر نعمتی، فرماندار مهران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در نقطه صفر مرزی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۸۱ هزار نفر از مرز بین‌المللی شهید سلیمانی مهران تردد کرده‌اند.

وی افزود: از این تعداد، ۷۵ هزار نفر زائر ایرانی بوده‌اند و روند تردد زائران به صورت روان در حال انجام است.

کد ویدیو

فرماندار مهران با تأکید بر آمادگی کامل برای میزبانی از زائران اربعین گفت: خوشبختانه در حوزه خدمات‌رسانی هیچ‌گونه کمبودی وجود ندارد و تمامی امکانات مورد نیاز در پایانه مرزی شهید سلیمانی پیش‌بینی و تأمین شده است.

نعمتی ادامه داد: برای رفاه زائران، سازه‌های موقت و فضا‌های مجهز به سیستم‌های سرمایشی در پایانه مرزی ایجاد شده و دستگاه‌های اجرایی و نیرو‌های خدمات‌رسان به صورت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمات به زائران هستند.

وی خاطرنشان کرد: مرز بین‌المللی مهران با آمادگی کامل، پذیرای خیل عظیم زائران اربعین حسینی است و تلاش می‌شود خدمات مطلوبی به زائران ارائه شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار