اعطای ارفاقات قانونی به ۲۰ زندانی در ندامتگاه فردیس/ ۷ زندانی زن آزاد شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۶۲۷۰

اعطای ارفاقات قانونی به ۲۰ زندانی در ندامتگاه فردیس/ ۷ زندانی زن آزاد شدند

مدیرکل زندان‌های استان البرز از بررسی پرونده ۴۴ زندانی ندامتگاه فردیس در جریان برگزاری میز خدمت قضایی خبر داد و گفت: با موافقت دستگاه قضایی، ۲۰ زندانی از ارفاقات قانونی بهره‌مند شدند و همزمان ۷ زندانی زن نیز آزاد شدند.
سازمان زندانها

به گزارش حبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی‌اصغر فتحی مدیرکل زندان‌های استان البرز از برگزاری میز خدمت قضایی در ندامتگاه فردیس با حضور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس، معاون دادستان و دادیار ناظر بر زندان خبر داد و اظهار کرد: در این برنامه، پرونده قضایی ۴۴ زندانی مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت با اعطای ارفاقات قانونی به ۲۰ زندانی موافقت شد.

وی افزود: این اقدام در راستای سیاست‌های کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها انجام شد و زندانیان واجد شرایط از تسهیلاتی همچون ۲ مورد مرخصی پایان حبس، ۷ مورد مرخصی، ۵ مورد آزادی مشروط و ۶ مورد تسریع در رسیدگی و ادغام پرونده‌های محکومیت بهره‌مند شدند.

مدیرکل زندان‌های استان البرز همچنین با اشاره به آزادی ۷ زندانی زن در ندامتگاه فردیس گفت: پیش از این نیز همزمان با ایام گرامیداشت شهادت رهبر شهید انقلاب، با حضور معاون دادستان مرکز استان البرز، پرونده قضایی ۶۰ زندانی زن و مرد این ندامتگاه بررسی شد که نتیجه آن آزادی ۱۹ زندانی و اعطای ۳۰ مورد ارفاق قانونی به زندانیان واجد شرایط بود.

فتحی عنوان کرد: اجرای مستمر میز‌های خدمت قضایی و بهره‌گیری از ظرفیت ارفاقات قانونی، از برنامه‌های دستگاه قضایی و اداره‌کل زندان‌های استان البرز برای کاهش جمعیت کیفری و حمایت از زندانیان واجد شرایط است.

پربازدیدترین آخرین اخبار