کد خبر:۱۴۳۶۵۹۹
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از صدور هشدار نارنجی خبر داد و گفت: احتمال بارش تگرگ و رگبار باران طی عصر دو شنبه وجود دارد.
نوربخش داداشی، مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار دانشجو از صدور هشدار نارنجی خبر داد و اظهار کرد: از عصر فردا تا اوایل شب، این هشدار فعال است.
وی با اشاره به توصیف این سامانه، افزود: وزش باد لحظه ای شدید، باران باران و تگرگ، رعد و برق از اصلی ترین مخاطرات سامانه خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه نیمه شرقی استان بیشتر تحت تاثیر این سامانه جدید خواهند بود، گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل ها و آبگرفتگی معابر وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: احتمال آسیب به سازه های موقت بر اثر باد شدید وجود دارد؛ کوه نوردان نیز بهتر است فعالیت خود را در این مدت به تعویق بیندازند.
لینک کپی شد
گزارش خطا