فعاليت 120 هزار نفر روز جوانان استان مركزي در اردوهاي جهادي بسيج سازندگي
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، سردار غلامعلي ابوحمزه روز گذشته در حاشيه بازديد از اردوهاي جهادي بسيج سازندگي استان در سطح روستاها و مناطق محروم، گفت: جوانان استان مركزي 120 هزار نفر روز در اردوهای جهادی بسيج سازندگی مشارکت کردند که نسبت به اردوهای جهادی سال گذشته افزایش بسیار خوبی را شاهد هستیم.
وی افزود: اردوهای جهادی بسیج نماد خدمت صادقانه است و نقش موثری در کاهش محرومیت روستاها دارد و حضور جوانان بسیجی در این عرصه ها، لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب در غنی سازی اوقات فراقت جوانان است که به همت آنها محقق شده است و باید دیگر جوانان را با جذب در بسیج به اردوهای جهادی ترغیب کنیم.
فرمانده سپاه روح الله استان مركزي تصريح كرد: جوانان، نوجوانان و دانشجویان در اردوهاي جهادي با انجام فعاليت هاي عمراني، فرهنگي و آموزشي در روستا مي توانند آسيب ها و كمبودهاي روستاها را شناسايي كنند كه اين امر در محروميت زدايي اين مناطق بسيار موثر است.
ابوحمزه اظهار داشت: تاثير اردوهاي جهادي بسيج بر جوانان و روستاييان انكار ناپذير است و علاوه بر پيشرفت و توسعه روستاها موجب شكوفايي استعدادهاي جوانان در مناطق روستايي مي شود.
وي با بيان اينكه انجام اين اردوها به منظور تحقق بخشيدن به فرمايشات مقام معظم رهبري و تاكيد رئيس جمهور برگزار مي شود، گفت: ديدن سادگي و زندگي بي آلايش روستاييان تاثير بسزايي بر رفتار جوانان دارد.
لازم به ذكر است، در اين نشست و بازدید مسائل و مشكلات روستاها مورد بررسي و رسيدگي آن در دستور كار مديران قرار گرفت.
خاطرنشان می شود، اردوهاي طرح هجرت از ابتداي تابستان آغاز شده و تا 25 شهريور ماه جاري ادامه دارد.