الحاق ۶۰۰ هکتار زمین به محدوده گرگان آغاز شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۰۷۹۴

الحاق ۶۰۰ هکتار زمین به محدوده گرگان آغاز شد

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان از آغاز فرآیند الحاق ۶۰۰ هکتار زمین به محدوده شهر گرگان خبر داد و گفت: این اقدام در کنار تأمین زمین برای ۱۵ شهر استان، مسیر اجرای طرح‌های مسکن را هموارتر می‌کند.
گرگان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۶۰۰ هکتار زمین با هدف افزایش ظرفیت تأمین زمین و پاسخگویی به نیاز متقاضیان مسکن شناسایی شده و مراحل قانونی الحاق آن در حال انجام است.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان افزود: محدودیت‌های قانونی در استفاده از اراضی، امکان تأمین زمین را در بسیاری از شهرهای استان کاهش داده بود، اما اکنون با شناسایی ظرفیت‌های جدید و بازنگری در طرح‌های توسعه شهری، روند رفع این مشکل آغاز شده است.

وی ادامه داد: همزمان با گرگان، برنامه تأمین زمین در ۱۵ شهر استان نیز دنبال می‌شود. همچنین در گنبدکاووس حدود ۲۰۰ هکتار زمین شناسایی شده و مذاکرات با مالکان برای الحاق این اراضی به محدوده شهری در جریان است.

حسینی گفت: تاکنون ۲۲ هزار نفر در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در گلستان ثبت‌نام کرده‌اند که حدود ۶ هزار نفر از آنان مربوط به شهرستان گنبدکاووس هستند.

وی افزود: علاوه بر این، حدود پنج هزار نفر از ایثارگران و بیش از ۱۰ هزار نفر از اقشار کم‌درآمد نیز در انتظار تأمین زمین قرار دارند. برآوردها نشان می‌دهد استان با کمبود حدود ۸۰۰ هکتار زمین روبه‌رو است و این کسری باید تا سال ۱۴۰۶ جبران شود.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح‌های مسکن اظهار کرد: هم‌اکنون بیش از ۶ هزار واحد مسکونی در اراضی دولتی استان در دست ساخت است و ۲ هزار واحد دیگر نیز وارد مرحله اجرا شده‌اند.

حسینی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون برای بیش از ۶۲ هزار واحد مسکونی در گلستان پروانه ساختمانی صادر شده و عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۲۳ هزار واحد مسکونی به متقاضیان تحویل شده که ۱۷ هزار واحد از این تعداد در دو سال اخیر به بهره‌برداری رسیده است. به گفته وی، افزایش عرضه زمین و توسعه محدوده‌های شهری، زمینه را برای شتاب گرفتن ساخت مسکن و پاسخگویی به تقاضای موجود در استان فراهم خواهد کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار