پیشرفت ۲۱ درصدی بیمارستان ۹۶ تختخوابی سرطان یاسوج
به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محسن رفیعی، مدیر منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، در بازدید از پروژه بیمارستان سرطان یاسوج گفت: پیگیری برای اخذ مجوز این پروژه از پنج سال پیش آغاز شد و مجوز نهایی آن در آذرماه سال گذشته از وزارت بهداشت دریافت شد.
وی افزود: پس از دریافت مجوز، پروژه در بودجه سال ۱۴۰۵ دارای ردیف اعتباری شد و پیمانکار آن نیز در پایان سال گذشته از طریق مناقصه مشخص شد.
رفیعی با بیان اینکه تأمین اعتبار پروژه از محل اعتبارات نفت پیشبینی شده است، گفت تاکنون حدود ۵۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح هزینه شده، اما هنوز اعتباری از محل تخصیصهای نفتی به پروژه پرداخت نشده است.
وی تأکید کرد تلاش میشود پیش از آغاز فصل بارندگی، حداقل طبقه همکف بیمارستان تکمیل شود تا از بروز خسارت و خطرات احتمالی جلوگیری شود.
مدیر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی استان درباره زمان بهرهبرداری نیز گفت تکمیل پروژه به روند تأمین اعتبار بستگی دارد و در صورت تخصیص بهموقع منابع، امکان اتمام آن زودتر از مدت ۱۸ ماهه قرارداد وجود دارد.
رفیعی در پایان گفت تکمیل کامل بیمارستان سرطان یاسوج حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و فاز فعلی شامل تکمیل سازه طبقات یک و دو با اعتباری حدود ۱۶۰ میلیارد تومان است که تاکنون ۲۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.