انتقاد از عدم استفاده مطلوب از ظرفیت‌های معدنی کرمان برای توسعه صنعتی، اشتغال و فناوری
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۶۲۸۶
بازرس کل قضایی استان کرمان مطرح کرد:

انتقاد از عدم استفاده مطلوب از ظرفیت‌های معدنی کرمان برای توسعه صنعتی، اشتغال و فناوری

بازرس کل قضایی استان کرمان با تقدیر از نقش رسانه‌ها در مطالبه‌گری بیان کرد: رسانه‌ها باید این سؤال را به مطالبه عمومی تبدیل کنند که چرا با وجود ظرفیت‌های عظیم معدنی، هنوز از تمام توان این منابع برای توسعه صنعتی، اشتغال و فناوری کشور استفاده نشده است.
سالاري

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دادخدا سالاری بازرس کل قضایی استان کرمان در آیین امضای تفاهم‌نامه مشترک بین اتاق بازرگانی کرمان و منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، گفت: امروز باید برای برون‌رفت از مشکلات اقتصادی و تسهیل فعالیت صنعتگران و تولیدکنندگان، نگاه و رویکرد دستگاه‌های مختلف تغییر کند.

 

وی افزود: تولیدکننده نباید درگیر مسائل و موانعی مانند محیط زیست، منابع طبیعی، واگذاری زمین و دریافت مجوز‌های متعدد باشد؛ دستگاه‌های مسئول باید فرآیند‌ها را تسهیل کنند تا فعال اقتصادی بتواند انرژی خود را صرف تولید، توسعه بازار و صادرات کند.

 

سالاری با انتقاد از طولانی بودن فرآیند صدور مجوزها، گفت: یک سرمایه‌گذار خارجی که از چین به ایران آمده بود، عنوان می‌کرد در چین فرآیند دریافت مجوز حدود ۱۲ روز طول می‌کشد، اما در ایران برای دریافت برخی مجوز‌ها ممکن است هفته‌ها زمان صرف شود.

 

بازرس کل قضایی استان کرمان تأکید کرد: این شرایط نشان می‌دهد در حکمرانی اقتصادی نیازمند بازنگری جدی هستیم و باید صدور مجوز‌ها با کمترین بروکراسی و در کوتاه‌ترین زمان انجام شود.

 

وی با اشاره به ظرفیت صنعت مس کشور گفت: مس از فلزات استراتژیک دنیا است و باید از این ظرفیت برای توسعه صنایع پایین‌دستی، ایجاد اشتغال، انتقال فناوری و تولید دانش فنی استفاده کنیم.

 

 

سالاری افزود: نباید نقش معدن و مس صرفاً به استخراج و فروش ماده معدنی محدود شود؛ بلکه معدن باید به پیشران توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تبدیل شود.

 

وی با بیان اینکه بخش معدن می‌تواند بخشی از وابستگی کشور به درآمد‌های نفتی را کاهش دهد، گفت: اگر حکمرانی اقتصادی با تمرکز بر ارزش افزوده، فناوری و صنایع پایین‌دستی اصلاح شود، ظرفیت‌های معدنی می‌توانند موتور محرک اقتصاد کشور باشند.

 

بازرس کل قضایی استان کرمان در پایان با تقدیر از نقش رسانه‌ها در مطالبه‌گری بیان کرد: رسانه‌ها باید این سؤال را به مطالبه عمومی تبدیل کنند که چرا با وجود ظرفیت‌های عظیم معدنی، هنوز از تمام توان این منابع برای توسعه صنعتی، اشتغال و فناوری کشور استفاده نشده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار