زندگينامه شهداي زن گيلان تدوين مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۷۵۳

زندگينامه شهداي زن گيلان تدوين مي‌شود

مديركل امور بانوان و خانواده استانداري گيلان از تدوين زندگينامه شهداي زن گيلان تا پايان سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، طيبه بزرگي روز گذشته در جلسه هماهنگی ستاد هفته دفاع مقدس گیلان با اشاره به اينكه 33 شهيد زن دفاع مقدس در اين استان شناسايي شده اند، اظهار داشت: زندگينامه شهداي زن استان گيلان تا پايان سال جاري تدوين مي‌شود.
 
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري گيلان يادآور شد: مسابقه‌اي از طريق سامانه پيام كوتاه براي هفته دفاع مقدس طراحي شده كه در اين هفته برگزار، و به بهترين و كوتاه‌ترين خاطره در راستاي هفته دفاع مقدس جوايزي اهدا مي‌شود.
 
وي بيان داشت: از بانواني كه به طور مستقيم در هشت سال دفاع مقدس در ميدا‌ن‌هاي نبرد حضور داشتند، تجليل خواهد شد.
 
رضواني، معاون سياسي و امنيتي استاندار گيلان نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه موضع‌گيري شفاف، بموقع و قابل فهم مقام معظم رهبري دفاع مقدس را از غربت نجات داد، اظهار داشت: بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس و ستاد كنگره سرداران، اميران و 8000 شهيد گيلان تلاش‌هاي موثري در حفظ دستاوردهاي دفاع مقدس در استان انجام داده‌ است.
 
وي با اشاره به سخن امام (ره) مبني بر اينكه «جنگ ما فتح فلسطين را به دنبال خواهد داشت»، تصريح كرد: موج بيداري اسلامي برگرفته از انقلاب اسلامي و دفاع مقدس است و تاثير آن را در حال حاضر در منطقه مي‌بينيم.
 
معاون سياسي و امنيتي استاندار گيلان دوران دفاع مقدس را سرمایه‌ای عظیم برای نسل‌ها و عصرهای مختلف عنوان کرد و گفت: دفاع مقدس پایه حرکت‌های آزادی‌بخش در دیگر کشورهاي منطقه شده است.
 
رضوانی به ویژگی‌های هفته دفاع مقدس در سال جاری اشاره کرد و يادآور شد: مردم کشورهای منطقه در حال حاضر برای آزادی‌خواهی به میدان آمده‌اند و می‌خواهند از بند استکبار رهایی یابند.
 
وي هفته دفاع مقدس امسال را با دیگر سال‌ها متفاوت خواند و تصریح کرد: دفاع مقدس حرکت بی‌نظیر ملت ایران در تاریخ این کشور است.
 
معاون سياسي و امنيتي استاندار گیلان ابراز داشت: در بخش گرامیداشت شهدا فعالیت‌های خوبی صورت گرفته كه این امر درباره رزمندگان، آزادگان، ایثارگران و جانبازان نیز باید اتفاق بیفتد.
 
رضواني گرامیداشت کسانی که در دفاع مقدس نقش اساسی داشتند را سبب توجه نسل جوان به این موضوع دانست و خاطرنشان كرد: نسل کنونی جامعه باید بداند با گذشت زمان ایثارگری‌ها و مجاهدت‌ها در راه خدا فراموش نمی‌شود.
 
وي گفت: هفته دفاع مقدس زمان مناسبی برای ترویج فرهنگ دفاع از مرزهای اعتقادی در مقابل هجمه فرهنگی دشمن است.
 
رضا خشنود، رئیس ستاد کنگره سرداران، امیران و 8000 شهید گیلان نیز در این جلسه به تشکیل شش کمیته در سپاه گیلان برای اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: کمیته‌های رژه، تربیت بدنی بسیج و انعکاس مناسب اخبار در حال فعالیت هستند.
 
وي با اشاره به اجرای بیش از 50 برنامه سپاه قدس گیلان در هفته دفاع مقدس سال جاری افزود: با توجه به انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال جاری، بحث نشست‌های روشنگری از برنامه‌های اجرایی در این هفته است.
 
خشنود اجرای برنامه‌های رزمی و ستارگان زمینی را از برنامه‌های اجرایی در مرکز استان برشمرد و خاطرنشان کرد: سال گذشته نمایشگاه عملیات نصر 4 در رشت دایر شد.
 
رئیس ستاد کنگره سرداران، امیران و 8000 شهید گیلان فراخوانی گردان‌های عاشورا و معرفی اسوه‌های دفاع مقدس را از دیگر برنامه‌ها در هفته بسیج خواند و گفت: ساماندهی و سازماندهی نیروها در فراخوان مدنظر بوده، ضمن اینکه هر قرارگاه یک طرح صالحین دارد.
 
وي ماموریت بسیج را در حال حاضر مقابله با جنگ نرم توصیف کرد و با اشاره به اینکه ارتقای معرفت دینی و بصیرت‌افزایی بسیجیان از چند سال گذشته آغاز شده است، عنوان كرد: اجرای این برنامه‌ها برای مقابله با تهدید و جنگ نرم دشمنان است.
 
خشنود برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی-هنری، برگزاري یادواره‌های شهدا در سطح حوزه‌ها و شهرستان‌ها، برگزاری رژه نیروی مسلح، اعزام گروه‌های درمانی به مناطق محروم، سخنرانی فرماندهان در نمازهای جمعه، تجلیل از ایثارگران و جانبازان، برگزاري همایش پیشکسوتان و گردهمایی رزمندگان دفاع مقدس را از جمله برنامه‌های سپاه گیلان در هفته دفاع مقدس سال جاری اعلام کرد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار