کد خبر:۱۴۴۹۴۵
استاندار فارس:
استان فارس در حوزه انتظامي و امنيتي جايگاه ممتازي را در كشور از آن خود كند
استاندار فارس با اشاره به دست آوردهاي مثبت عوامل امنيتي و انتظامي استان در چند سال اخير گفت: استان فارس با دارا بودن سوابق درخشان مذهبي، فرهنگي و تاريخي، در حوزه انتظامي و امنيتي نيز بايد جايگاه ممتازي را در كشور از آن خود كند.
به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهندس صادق عابدين، عصر امروز در مراسم توديع و معارفه فرماندهان قديم و جديد انتظامي استان فارس با تقدير از تلاش هاي سردار علي مؤيدي در دوران مسئوليت فرماندهي انتظامي استان فارس و با اشاره به دست آوردهاي مثبت عوامل امنيتي و انتظامي استان در چند سال اخير اظهار داشت: استان فارس با دارا بودن سوابق درخشان مذهبي، فرهنگي و تاريخي، در حوزه انتظامي و امنيتي نيز بايد جايگاه ممتازي را در كشور از آن خود كند. وي تصريح كرد: استان فارس در بخش هاي مختلف در كشور داراي جايگاه ممتازي است كه در حوزه حفظ و پايداري امنيت نيز بايد جزء شاخص ترين استان هاي كشور باشد.
رئيس شوراي تامين فارس با تاكيد بر ايجاد امنيت لازم براي افزايش توسعه و آباداني در استان خاطر نشان كرد: علي رغم دست آوردهاي چشمگير امنيتي و انتظامي سال هاي اخير در استان فارس، انتظار اين است تا به شرايط مطلوب تري دست يابيم، زيرا امنيت به عنوان يكي از ضروري ترين اركان توسعه به شمار مي رود.
صادق عابدين تقويت توان انساني و تجهيزاتي نيروي انتظامي استان را از جمله راهكارهاي موثر براي ارتقا شاخص هاي امنيتي فارس دانست و تصريح كرد: رهبر معظم انقلاب اسلامي(مدظله العالي) اقتدار نيروهاي مسلح را علاوه بر قدرت تجهيزاتي، به قدرت معنوي نيز وابسته دانسته اند كه در اين راستا شاهد جانفشاني هاي نيروي انتظامي در جاي جاي ميهن اسلامي و استان پهناور فارس هستيم.
قابل ذکر است در اين مراسم با تقدير از تلاش هاي سردار سرتيپ دوم علي مؤيدي، در دوران تصدي فرماندهي انتظامي استان فارس، سردار سرتيپ دوم سيروس سجاديان به عنوان فرمانده جديد انتظامي اين استان معرفي شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰