لاريجاني در جريان انتخابات دهم تلاش كرد تا نمایندگان به ضرر احمدی نژاد وارد صحنه شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۱۰۴
روح الله حسينيان:

لاريجاني در جريان انتخابات دهم تلاش كرد تا نمایندگان به ضرر احمدی نژاد وارد صحنه شوند

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: در جریان انتخابات دهم تحلیل لاريجاني این بود که موسوی به احتمال قوی رای خواهد آورد لذا نباید مجلس را با موسوی درگیر کرد براي همين در حالي كه ما تلاش کردیم که نمایدگان به نفع احمدی نژاد وارد صحنه شوند، وي تلاش کرد چنین اتفاقی نیافتد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام روح الله حسینیان عصر روز گذشته در نشست پرسش و پاسخی که در دوازدهمین اجلاس سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان سراسر کشور در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار شد، اظهار داشت: ما جزو اخراجی های 4 هستیم! این گونه نیست که همه از اخراجی ها باشند، بنده و آقایان رسایی و زارعی از ورودی ها نبودیم که بخواهیم از اخراجی ها باشیم، ما با دولت بودیم ولی در دولت نبوده ایم.
 
وی افزود: دلیل اخراجی شدن بعضی افراد بخاطر انحرافی بود که در کنار دولت در کمینگاه قرار گرفته بود، همه ما بعد از جریان خانه نشینی یازده روزه آقای احمدی نژاد احساس کردیم که یك نوع سرخوردگی  در بین بچه های مذهبی بوجود آمده است، به همین دلیل جمعی از دوستان با عده ای از دوستان صحبت کردند و به این نتیجه رسیدند که یک حرکت امیدوار کننده و یک گفتمان فکری را در جامعه ایجاد کنند.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه چرا در زمان انتخاب رئیس مجلس به جای حداد عادل به لاریجانی رای دادید، بیان کرد: لاریجانی در آن زمان رئیس صدا و سیما بود و از افرادی بود که در هشت سال حاکمیت دوم خردادی ها به عنوان یک نقطه مرکزی بچه های معتقد به راه ولایت را جمع کرده و کمک کرده بود تا در مقابل دوم خردادی ها حذف نشوند و برنامه هایی مانند چراغ و کنفرانس برلین را از صدا و سیما پخش کرد.
 
حسینیان گفت: لاریجانی یک انسان مبارز و فردی بود كه بسیاری از ادبیات انقلابی را بنیان گذاشته بود و همچنین اعتقاد ما نسبت به حداد عادل این است که وي فردی بسیار محافظه کار است و ما امیدی برای ایجاد تحول در زمینه کار انقلابی در وی نمی دیدیم، چون وی از افرادی بود که در مجلس ششم حضور داشت ولی ما یک اقدام مثبت انقلابی ندیدیم و همچنین تجربه مجلس هفتم هم بود که باز بر ما ثابت شد که وی محافظه کار است و البته من از ارادتمندان به حداد هستم و پشت سر وی نماز هم می خوانم.
 
عضو جبهه پایداری انقلاب ادامه داد: پس از انتخاب لاریجانی به ریاست مجلس ما در اولین دور از حرکت وی در مجلس با اختلاف شدید روبرو شدیم؛ چراکه نظر لاریجانی این بود که دیگر جریانی به اسم دوم خرداد وجود ندارد و باید از آنها عبور کنیم که این اولین اختلاف ما بود.
 
وی عنوان کرد: در جریان انتخابات دهم اختلاف ما با لاریجانی بر سر همین تحلیل غلط بود، تحلیل وی این بود که موسوی به احتمال قوی رای خواهد آورد لذا نباید مجلس را با موسوی درگیر کرد.
 
حسینیان بیان کرد: ما تلاش کردیم که نمایدگان مجلس به نفع احمدی نژاد وارد صحنه شوند و مورد حمایت قرار گیرد ولي وي تلاش کرد چنین اتفاقی نیافتد.
 
وی به داوری افرادی مانند باهنر و متکی در مجموعه اصولگرایان اشاره و بیان کرد: اعتقاد جبهه پایداری بر این است که در مرکزیت اصولگرایان نباید افرادی که جزو قاعدین و نشستگان فتنه بوده اند باشند؛ چرا که ما باید پاسخگوی مردم متدینی باشیم که حماسه هایی مانند 9 دی را خلق کرده اند؛ به همین خاطر جبهه پایداری در کمیته 7+8 حضور نداشته گر چه از همه طرف مورد حمله و انتقاد قرار گرفته است.
پربازدیدترین آخرین اخبار