۱۴ مدیر کنترل کیفت واحدهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری تذکر گرفتند
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سینوش همتزاده، مدیر کل استاندارد چهارمحال و بختیاری از بررسی صلاحیت علمی و فنی مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی استان توسط این اداره کل در محل دفتر مدیریت خبر داد.
وی افزود: طبق آئین نامه تایید صلاحیت علمی و فنی مدیران کنترل کیفیت، این کمیسیون با حضور نمایندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی، نماینده خانه صنعت، معدن و تجارت استان و نماینده انجمن مدیران کنترل کیفیت استان تشکیل میگردد و وظیفه بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور یا لغو پروانه تایید صلاحیت علمی و فنی مدیران کنترل کیفیت در برخی موارد تعیین شده در آیین نامه را بر عهده دارد.
همت زاده با بیان اینکه پرونده ۲۰ نفر از مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار گرفت، افزود: بررسی لازم در ۶ پرونده مدیران کنترل کیفیت انجام و پروانه تایید صلاحیتشان صادر شد همچنین به ۱۴ نفر از مدیران که در انجام وظایف قانونی خود قصور داشتند تذکر داده شد.
همتزاده در پایان خاطر نشان کرد: مدیران کنترل کیفیت به عنوان بازوهای نظارتی و مجری استانداردها در واحدهای تولیدی، نقش بسیار مهمی در کنترل کیفیت فراوردهها و تولید کالاهای استاندارد در کشور برعهده دارند و نظارت بر صلاحیت علمی و فنی آنان به طور مستمر در دستور کار این اداره کل قرار دارد.