جمع‌آوری هشت هزار و ۷۱۰ انشعاب غیرمجاز برق در آذربایجان‌غربی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۱۷۵۷

جمع‌آوری هشت هزار و ۷۱۰ انشعاب غیرمجاز برق در آذربایجان‌غربی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی گفت: هشت هزار و ۷۱۰ انشعاب غیرمجاز برق در استان طی سال جاری با فعالیت ۵۴ اکیپ تخصصی و در قالب طرح «مهتاب» شناسایی و جمع‌آوری شده است.
انشعاب برق

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اکبر حسن بگلو، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی گفت: اجرای طرح ملی مهتاب در آذربایجان‌غربی، با تمرکز بر شناسایی و رفع نقاط آسیب‌پذیر شبکه، ساماندهی انشعاب‌های غیرمجاز، تعویض تجهیزات فرسوده و معیوب و توسعه و نوسازی شبکه، به یکی از مهم‌ترین برنامه‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان در سال جاری تبدیل شده است.

وی افزود: این طرح با هدف افزایش پایداری شبکه، کاهش تلفات انرژی، ارتقای قابلیت اطمینان و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان، با حضور مستمر گروه‌های عملیاتی در مناطق مختلف استان اجرا شده و تاکنون ۳۶ هزار و ۴۳۲ مورد اقدام عملیاتی در قالب طرح مهتاب به ثبت رسیده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی با بیان اینکه ۱۳ هزار و ۴۳۱ کنتور معیوب در این راستا تعویض و ۱۳ هزار و ۵۱۴ کنتور جدید نصب شده است، یادآوری کرد: ۸۷۰ کیلومتر شبکه نیز در قالب تبدیل شبکه مسی به کابل خودنگهدار در سطح استان اصلاح و ساماندهی شده است.

وی اضافه کرد: یکی از محورهای مهم طرح، ساماندهی شبکه در مناطق آلوده بود که با اجرای اقدامات تذکری ضمن کاهش ۰.۶ درصد تلفات، زمینه برای افزایش پایداری شبکه و کاهش حوادث و خاموشی‌ها فراهم شده است.

کیامهر اضافه کرد: بررسی نتایج اجرای اقدامات نشان می‌دهد که این طرح تنها یک برنامه عملیاتی برای اصلاح شبکه نیست، بلکه مجموعه‌ای از اقدامات هدفمند برای ایجاد تغییر پایدار در نحوه ارائه خدمات برق به مردم است.

وی خاطرنشان کرد: در این میان، نقش کارکنان و گروه‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی در تحقق اهداف طرح مهتاب، تعیین‌کننده بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی افزود: طرح مهتاب در آذربایجان‌غربی، اکنون از مرحله اجرای عملیات عبور کرده و با ثبت نتایج کمی و کیفی، تجربه‌ای قابل اتکا برای استمرار برنامه‌های اصلاح و نوسازی شبکه محسوب می‌شود

پربازدیدترین آخرین اخبار