مردم تخلفات فروش نوشت‌افزار را اعلام کنند / مخالف برگزاری نمایشگاه لوازم التحریر نیستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۲۱۱۹
رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار کرمان در پاسخ به دانشجو:

مردم تخلفات فروش نوشت‌افزار را اعلام کنند / مخالف برگزاری نمایشگاه لوازم التحریر نیستیم

رئیس اتحادیه صنف رایانه، ماشین‌های اداری، کافی‌نت، کتاب و نوشت‌افزار کرمان، از افزایش میانگین ۸۵ درصدی قیمت نوشت‌افزار نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: با توجه به سال جدید تحصیلی مدارس مردم تخلفات احتمالی را اعلام کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرند.
صنف

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرتضی اجله رئیس اتحادیه صنف رایانه، ماشین‌های اداری، کافی‌نت، کتاب و نوشت‌افزار کرمان در نشست خبری در پاسخ به سوال دانشجو، گفت: با توجه به سال جدید تحصیلی مدارس مردم تخلفات احتمالی را از طریق شماره ۳۲۱۱۷۸۳۹ اعلام کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرند؛ طبق آمار میزان تخلفات تا کنون زیر ۵ درصد بوده و در مجموع به ۶۵ تخلف رسیدگی شده که بیشترین موارد در کافی نت‌ها بوده است. 

 

وی با اشاره به وضعیت بازار لوازم‌التحریر در آستانه بازگشایی مدارس، از افزایش میانگین ۸۵ درصدی قیمت نوشت‌افزار نسبت به سال گذشته خبر داد و نسبت به پیامد‌های رکود و تعطیلی کتاب‌فروشی‌ها هشدار داد. طی ودو سال اخیر ۱۲ کتابفروشی در کرمان به دلیل مشکلات اقتصادی تعطیل شده‌اند و تعداد آنها به ۸۰ مورد رسیده است.

 

اجله اعلام کرد: موافق برگزاری نمایشگاه لوازم التحریر در آستانه سال جدید مدارس هستیم، اما با حضور اصناف کرمان نه افرادی خارج از استان، که موجب نا رضایتی مردم و اصناف می‌شوند. 

 

وی افزود: پارسال مجوز فعالیت ۱۷۷ واحد جدید صادر و مجوز ۲۴ واحد ابطال شد و امسال نیز مجوز ۶۵ واحد جدید صادر و مجوز ۱۰ واحد نیز ابطال شده است. 

 

 

اجله گفت: نوسانات ارزی، اُفت ارزش پول ملی و فشار‌های اقتصادی ناشی از تحریم‌ها، هزینه‌های تأمین کالا و ملزومات آموزشی را به شدت افزایش داده است.

 

وی اعلام کرد: افزایش چشمگیر قیمت اقلام اساسی تحصیلی نظیر دفتر و خودکار سبب شده سبد خرید خانوار‌ها به حداقل نیاز‌های ضروری محدود شود؛ وضعیتی که صنف کتاب و نوشت‌افزار را پس از یک دوره رکود طولانی، در فصل اوج فروش نیز با چالش جدی مواجه کرده است. 


رئیس اتحادیه صنف رایانه، ماشین‌های اداری، کافی‌نت، کتاب و نوشت‌افزار کرمان همچنین به معضل تداخل صنفی در مدارس و مهد‌های کودک اشاره کرد و گفت: ورود برخی مراکز آموزشی به فروش اجباری اقلامی، چون دفتر‌های یک‌شکل، کیف و خدمات صحافی و جلد کتاب با اهداف درآمدی، برخلاف رسالت اصلی نظام تعلیم و تربیت است و بازار قانونی نوشت‌افزار را با رکود مضاعف روبه‌رو می‌کند.

 

وی با انتقاد از روند خرید‌های دولتی در سامانه تدارکات الکترونیکی (ستاد) تصریح کرد: از مجموع ۵۲ میلیارد تومان خرید ثبت‌شده دستگاه‌های اجرایی در این سامانه طی سال گذشته، ۵۱ میلیارد تومان از خارج استان تأمین شده و سهم واحد‌های صنفی بومی کرمان تنها یک میلیارد تومان بوده است؛ موضوعی که نشان‌دهنده خروج گسترده منابع مالی از استان و نیازمند ورود و حمایت جدی مسئولان اقتصادی برای اولویت‌بخشی به اصناف محلی است.

 

اجله با بیان اینکه این اتحادیه دارای بیش از ۱۲۰۰ عضو و ۳۵۰۰ فرصت شغلی در هفت رسته تخصصی است، تأکید کرد: در حوزه فناوری و کافی‌نت‌ها نیز قطعی‌های مکرر برق و اینترنت خسارت‌های محسوسی به همراه داشته است. علاوه بر این، خروج منابع مالی دستگاه‌های دولتی از طریق سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) و خرید بخش عمده نیاز‌ها از خارج استان، نیازمند تدبیر جدی مدیران ارشد استان برای اولویت‌بخشی به توان واحد‌های صنفی بومی است.

پربازدیدترین آخرین اخبار