کد خبر:۱۴۵۵۰۵
برگزاري اولين كنگره علوم و فناوريهاي نوين كشاورزي در دانشگاه زنجان
اولين كنگره علوم و فناوريهاي نوين كشاورزي از روز گذشته با حضور محققان و دانشجويان دانشگاه زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است.
دبير اجرايي كنگره علوم و فناوريهاي نوين كشاورزي، مرتضي موحديفاضل در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از زنجان، اظهار داشت: اولين كنگره علوم و فناوريهاي نوين كشاورزي از روز گذشته 19 شهریورماه تا 21 همین ماه به مدت سه روز با حضور محققان و دانشجويان دانشگاه زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است.
وي با بیان اینکه «ترويج و آموزش كشاورزي»، «خاكشناسي»، «باغباني»، «فناوريهاي نوين و جهاداقتصادي در حوزه كشاورزي» از جمله محورهای این گنگره است افزود: «زراعت ارگانيك»، «گياهپزشكي»، «علوم دامي»، «اقتصاد و كشاورزي نوين» و «صنايع غذايي» از دیگر محورهاي اين كنگره برشمرد.
رئيس دانشكده كشاورزي دانشگاه زنجان، تعداد مقالات رسیده به دبیرخانه این کنگره را 2 هزار و 558 مقاله عنوان و تصریح کرد: از اين تعداد مقاله یکهزار و 188 مقاله در كنگره پذيرفته شده است و یکهزار و 25 این مقالات به صورت پوستر و 163 مورد نیز به صورت سخنراني ارائه خواهد شد.
موحدی فاضل از برگزاری سه کارگاه در حاشیه این کنگره خبر داد و اظهار داشت: يك كارگاه طراحي فضاي سبز در محور باغباني و دو كارگاه نانوتكنولوژي در دو سطح عمومي و تخصصي در این کنگره برگزار می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰