قاضی زاده هاشمی: ممکن است آمریکایی‌ها سیاست دام و تله را دوباره داشته باشند / باید هوشیار باشیم + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۹۲۹۷
در گفت‌و‌گو با SNNTV؛

قاضی زاده هاشمی: ممکن است آمریکایی‌ها سیاست دام و تله را دوباره داشته باشند / باید هوشیار باشیم + فیلم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به شرایط جنگی کشور، هشدار داد که آمریکایی‌ها ممکن است برای انتخابات کنگره، بار دیگر سیاست دام و تله و طعمه‌گذاری را در دستور کار قرار دهند و تأکید کرد باید هوشیاری ملی افزایش یابد.
سید احسان قاضی زاده هاشمی

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو_ سید احسان قاضی‌زاده هاشمی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌و‌گو با SNNTV با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: شرایطی که الان داریم شرایط جنگی است؛ حالا بعضی‌ها می‌گویند نه جنگ نه صلح، اما هیچ‌کس نمی‌گوید ما در شرایط جنگی نیستیم. در این شرایط معلوم نیست آمریکا دوباره تله و دامی پهن کند؛ انتخابات کنگره بسیار پرمعناست و نقش‌آفرینی کنگره فوق‌العاده بالاست، حتی یک کرسی ممکن است تعیین‌کننده باشد.

وی افزود: ممکن است آنها سیاست دام و تله، یعنی سیاست طعمه‌گذاری و عبور موقتی برای پیروزی در انتخابات کنگره و سپس ادامه روند پس از انتخابات را در پیش بگیرند؛ همه این موارد قابل پیش‌بینی است و ما باید هوشیاری خود را بسیار بالا ببریم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: نباید شخصی‌نگری کرد، نباید ساده‌نگری و ساده‌انگاری کرد. نباید تصور کنیم با رفتن و نشستنِ فلان اشخاص موضوع حل می‌شود؛ چنین نیست. در آمریکا حداقل ۱۸ نهاد اطلاعاتی به‌علاوه ده‌ها نهاد اقتصادی و پژوهشکده شبانه‌روز کار می‌کنند که البته همه آنها نظر نمی‌دهند، بلکه همه به یک‌جا نظر می‌دهند و خروجی از یک نقطه صادر می‌شود.

کد ویدیو

سیاستمداران ما نباید بازیچه بازی شطرنج ترامپ باشند

قاضی‌زاده هاشمی در حوزه نظامی گفت: کسی در آنجا چنین تصمیم‌سازی نمی‌کند؛ ما در این تصمیم‌سازی به‌عنوان کشوری هستیم که ایستادگی کرده‌ایم.

وی افزود: الان در افکار عمومی آمریکا ــ با اطلاع می‌گویم ــ نه فقط دموکرات‌ها، بلکه کل رسانه‌ها، مطبوعات، روشنفکران، هنرمندان و سلبریتی‌ها همه بر ضد ترامپ هستند. ایستادگی و هنر مردم ایران این بوده که این هیمنه را به زیر کشیده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: این فضای افکار عمومی نباید باعث شود سیاستمداران و تصمیم‌سازان عرصه سیاست خارجی ما بیایند بازیگر صحنه و صفحه شطرنج ترامپ باشند تا انتخابات کنگره؛ این هوشیاری می‌خواهد.

کد ویدیو

دیدار مستقیم با ترامپ بازی در پازل اوست

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به نیویورک و سخنرانی در تریبون رسمی مجمع عمومی سازمان ملل گفت: به‌عنوان یک نماینده مجلس و سیاستمدار، توصیه‌ای برای رئیس‌جمهور دارم که روی چه مباحثی فوکوس کند و چه پیامی به دنیا مخابره کند.

وی افزود: در فضای شبکه‌های اجتماعی توصیه‌هایی به رئیس‌جمهور می‌شود که از این فرصت استفاده کند و با آقای ترامپ دیدار کند و دست بدهد؛ چنین اقدامی قطعاً منافع ملی ما را تأمین نمی‌کند. این دست دادن و دیدار مستقیم با ترامپ قطعاً بازی در پازل و شطرنج اوست؛ چنین اتفاقی با توجه به جمیع جهات، نه به نفع منافع ملی ایران است و نه به نفع مردم ایران.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: آقای پزشکیان اگر بتواند از شهید رئیسی عزیز الگو بگیرد، مدافع حق و حقانیت مردم ایران، خون‌خواه و مطالبه‌گر خون همه شهدایمان در رأس آنها سردارانمان، قهرمانانمان، مدافع حقوق کودکان و نوجوانانمان، دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه میناب و مردم لامرد ــ که در مراسم‌های جشن مردمی به شهادت رسیدند ــ باشد؛ چون نماینده و جایگاه نماینده ملت ایران باید خوش بدرخشد و بر سر دست تصاویر شهدا، قهرمانان شهید و کودکان و نوجوانان شهید این کشور باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر کسی فکر کند با اعتماد و لبخند در این برهه ــ آن هم به ترامپی که همین الان عمق کینه‌جویی خودش را نسبت به تاریخ، تمدن و هویت ایران نشان داده ــ چیزی عایدش می‌شود، قطعاً سخت در اشتباه است.

کد ویدیو

ورزشکاران به خاطر منافع بازیچه دست سیاسیون و مدیران ورزشی شده‌اند

قاضی‌زاده هاشمی درباره دعوت مجدد سردار آزمون به تیم ملی و انتشار تصویر لبخند از سوی رئیس فدراسیون فوتبال اظهار داشت: کارنامه و رزومه و رفتار این بازیکن مشخص است، اما بعد از یک مدت به راحتی دوباره به تیم ملی دعوت می‌شود و برمی‌گردد؛ این اشکال از فرایند است؛ اینکه هرکس هر کاری بخواهد بکند، هزینه‌ای برایش نداشته باشد.

وی افزود: حاشیه‌های ورزش در همه دنیا مربوط به بازیکن، داور و مسابقه است، اما بیشتر حاشیه‌های ورزش ما بیرون از میدان و بیرون از عرصه خود ورزش است و بیشتر عرصه مدیریتی است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: باید ببینیم چه کسانی قبلاً از بازیکنان ورزشی طلب استوری‌های حمایتی و مدیریتی داشتند و آنها را وارد این عرصه‌ها کردند و بعد خودشان در برابر همین‌ها قافیه را باختند. کسانی که بازیکنان را وارد عرصه‌های غیرورزشی کردند چه کسانی بودند؟

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مشکل ما مشکل عرصه مدیریت ورزشی است؛ ما در کشورمان تا روند مدیریت ورزشی اصلاح نشود، باز هم شاهد تکرار این وقایع و اتفاقات خواهیم بود و باز هم شاهد این خواهیم بود که عرصه ورزش وسیله‌ای برای امتیاز گرفتن و کسب آلاف و علافی برخی افراد شود.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: چندین بار مواضع زیگزاگی و سینوسی در ورزش اتفاق افتاده است؛ بازیکنان را وارد می‌کنند، می‌بخشند، دوباره می‌آورند، یک دوره می‌گویند از ما حمایت کن، بعد می‌گویند برو کنار، خراب کردی؛ ورزشکاران را به خاطر منافع، قدرت‌طلبی و شخصی‌سازی، بازیچه دست خودشان کرده‌اند.

کد ویدیو

واکنش قاضی زاده هاشمی به اتفاقات اخیر سردار آزمون: آیا بازیکن دیگری فردا نمی‌تواند موضع علیه ایران بگیرد و دوباره برگردد؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در واکنش به اتفاقات اخیر سردار آزمون اظهار داشت: اگر مدیران ورزش قوی، مقتدر، سالم و با اقتدار کامل مدیریتی در کل فضای کشورمان داشتیم، این همه حاشیه‌های خارج از گود نداشتیم؛ البته منظورم درباره سلامت اخلاقی و مالی اشخاص خاص به‌صورت فردی نیست، بلکه سلامت به معنای نحوه رویکرد، نحوه عملکرد و نحوه مدیریت است.

وی افزود: آیا بازیکن دیگری فردا نمی‌تواند بیاید چند موضع علیه ایران بگیرد، برود و در کشور‌های خارجی بازی کند و دوباره برگردد و بگوید من اشتباه کردم؟ این هم بگویند خیلی ببخشید، اشتباه شد؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: چنین فرایندی نشان می‌دهد که رفتن و برگشتن بازیکنان بدون هیچ هزینه‌ای صورت می‌گیرد و این امر به ضعف مدیریت در عرصه ورزش برمی‌گردد.

کد ویدیو

استوری میناب سردار آزمون خیلی پارادوکس دارد / برخی می‌خواهند ورزشکاران ما را دچار حاشیه کنند

قاضی‌زاده هاشمی اظهار داشت: در عرصه ورزشی کشورمان، ورزشکاران بسیاری داریم که حتی وارد حاشیه نمی‌شوند؛ قهرمانان واقعی کشورمان هستند، مدال‌آور هستند، مدال‌های المپیک، آسیایی و جهانی آورده‌اند و ما قدردان و قدرشناس یکایک مدال‌آورانمان هستیم و به تبع آن حتی آن مدال‌آوران باعث حفظ پست و مقام رؤسای‌شان شدند.

وی افزود: عرصه مدیریت عرصه‌ای است که نباید بگذاریم کار به این‌جا‌ها برسد که چرا گذاشتند سردار آزمون یک روزی از این سیستم بخواهد خارج شود و بعد از مدتی دوباره بگویند ما رفتیم سردار آزمون را دوباره آوردیم؛ چرا باید آن روز اتفاق بیفتد که بعد عکس یادگاری و استوری امروز گرفته شود؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: آیا این اولین خواسته‌های آن زمان نیست که به او می‌گفتند استوری‌های دیگر بگذار؛ آن زمانی که می‌گفتند درباره فدراسیون، دولت و نماینده مجلس استوری بگذارید؟ خب چطور آن زمان که یک عده‌ای برایتان استوری می‌گذاشتند خیلی خوب بودند، بعد یک دوره گفتند آقا ما خارج شده‌ایم و بعد دوباره می‌گویند برای ما استوری میناب بگذار؟ اینها از نگاه من که در عمق ماجرا هستم، خیلی پارادوکس دارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: من دلم بیش از همه برای جماعتی می‌سوزد که می‌خواهند با این وسیله‌ها ورزش کشور ما را یکسره دچار حاشیه کنند و ورزشکاران ما یکسره از این فضا به آن فضا و از آن فضا به این فضا بروند و بگویند آقا ما داریم مدیریت می‌کنیم؛ ماجرای سردار آزمون قطعاً فراتر از خود بازیکن است و باید پیش‌وضعیت و بحث مدیریت ورزشی را دید؛ البته این موضوع را نه فقط در فوتبال، بلکه در خیلی رشته‌های دیگر هم داریم.

کد ویدیو

تبادل کامیون و واگن ریلی در مرز سرخس از ۲۰۰ به ۸۰۰ کانتینر رسیده است / حجم تبادل تجاری با افغانستان افزایش یافته

قاضی‌زاده هاشمی درباره حجم ارتباطات تجاری از مرز‌های خاکی کشور اظهار داشت: در مرز سرخس، تبادل کامیونی و واگن ریلی که تا سال گذشته حدود روزی ۲۰۰ کانتینر بود، امروز به بیش از ۸۰۰ کانتینر در روز رسیده است؛ این علاوه بر محموله‌های کانتینری، حجم قابل توجهی از کالا‌های فله‌ای نیز از این مرز جابه‌جا می‌شود.

وی افزود: حجم تجارت ما با افغانستان نیز افزایش یافته و در برخی روز‌ها به بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ دستگاه تریلی و کشنده می‌رسد؛ ارتباطاتی که افغانستان از طریق ازبکستان، پاکستان، ترکیه، عراق، ارمنستان و جمهوری آذربایجان انجام می‌دهد نیز از مسیر‌های زمینی در حال انجام است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: ما با ترکمنستان فقط مرز سرخس را نداریم؛ مرز لطف‌آباد بسیار فعال است و مرز اینچه‌برون نیز فعالیت زیادی دارد؛ ساعات کاری گمرکات در این مرز‌ها که قبلاً تا ساعت دو یا سه بعد از ظهر بود، اکنون تا ۶:۳۰ بعد از ظهر افزایش یافته است؛ بنابراین ما به هیچ وجه در بن‌بست نیستیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر حجم تبادل تریلی‌ها که بسیار زیاد است، در مرز خورگس در مرز چین و قزاقستان، در سمت چین بیش از ۵ هزار کانتینر در نوبت بارگیری از طریق خشکی ــ کامیونی با کشنده و تریلی یا ریلی ــ برای بارگیری به سمت ایران قرار دارد.

قاضی‌زاده هاشمی در پایان تصریح کرد: ایران در مسیر توسعه تجارت منطقه‌ای قرار دارد و ظرفیت‌های مرزی کشور برای افزایش تبادلات در حال تقویت است.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار