برق مصرف‌کنندگان غیرمجاز در البرز با تعرفه آزاد بورس انرژی محاسبه می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۹۹۸۳
در گفت‌و‌گو با دانشجو،

برق مصرف‌کنندگان غیرمجاز در البرز با تعرفه آزاد بورس انرژی محاسبه می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز از اجرای ضوابط جدید برخورد با استفاده‌کنندگان غیرمجاز از شبکه برق خبر داد و گفت: بهای برق مصرفی مشترکانی که به‌صورت غیرمجاز از شبکه استفاده کنند، از زمان شناسایی به مدت یک سال بر اساس تعرفه آزاد بورس انرژی محاسبه خواهد شد.
45

مسعود خواجه‌وند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به رویکرد وزارت نیرو و صنعت برق برای مقابله با استفاده‌های غیرمجاز از شبکه سراسری، اظهار کرد: بر اساس ابلاغیه وزارت نیرو، بهای برق مشترکانی که اقدام به استفاده غیرمجاز از شبکه برق کنند، از زمان تشخیص تخلف به مدت یک سال با تعرفه آزاد بورس انرژی محاسبه می‌شود.

وی افزود: استخراج غیرقانونی رمزارز، استفاده مستقیم از شبکه برق پیش از کنتور، استفاده از برق بدون کنتور، بازفروشی برق برخلاف مجوز و همچنین استفاده از برق با تعرفه‌های آموزشی و فرهنگی برای مصارف غیرمرتبط، از جمله مصادیق استفاده غیرمجاز از شبکه محسوب می‌شود.

خواجه‌وند با تأکید بر ضرورت جلوگیری از تبعات ناشی از سوابق استفاده غیرمجاز از انشعابات برق، گفت: مالکان و مستأجران هنگام خرید و فروش ملک، جابه‌جایی مستأجر یا تغییر شماره تلفن دریافت قبض، باید نسبت به تست کنتور و دریافت برگ تسویه‌حساب صورتحساب برق اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز همچنین از مراکز فرهنگی و آموزشی خواست حداکثر تا پایان مهرماه سال جاری نسبت به جداسازی انشعابات برق فضا‌های غیرمرتبط با فضای اصلی مرکز اقدام کنند.

وی در پایان با اشاره به اجرای طرح سراسری مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق و بازرسی‌های مستمر از شبکه برای شناسایی و جمع‌آوری انشعابات و مصارف غیرمجاز، هدف از اجرای این اقدامات را مدیریت مصرف، کاهش تلفات و ارائه خدمات بهتر به مردم استان البرز عنوان کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار