معاون وزیر بهداشت: اولویت ما تکمیل پروژه‌های درمانی نیمه‌تمام بالای ۹۰ درصد است / بیمارستان ۹۵ درصدی ساری در انتظار تجهیزات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۰۲۵۰

معاون وزیر بهداشت: اولویت ما تکمیل پروژه‌های درمانی نیمه‌تمام بالای ۹۰ درصد است / بیمارستان ۹۵ درصدی ساری در انتظار تجهیزات

معاون درمان وزارت بهداشت با تأکید بر اولویت تکمیل پروژه‌های درمانی نیمه‌تمام بالای ۹۰ درصد، از پیشرفت ۹۵ درصدی بیمارستان آیت‌الله طبرسی ساری خبر داد و گفت: تأمین تجهیزات مورد نیاز، گام پایانی برای بهره‌برداری از این مرکز درمانی است.
بیمارستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  از اولویت این وزارتخانه برای تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های درمانی نیمه‌تمام خبر داد و گفت: طرح‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد در اولویت تخصیص منابع قرار دارند تا هرچه سریع‌تر وارد چرخه خدمت‌رسانی به مردم شوند.


سیدسجاد رضوی در جریان بازدید از روند تکمیل بیمارستان آیت‌الله طبرسی ساری، آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی این مرکز درمانی، تأمین تجهیزات پزشکی و راهکارهای ارتقای خدمات سلامت در ساری و میاندورود را بررسی کرد.


وی با بیان اینکه در شرایط فعلی آغاز پروژه‌های جدید درمانی در اولویت منابع قرار ندارد، اظهار کرد: تمرکز اصلی وزارت بهداشت بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمامی است که به مرحله بهره‌برداری نزدیک شده‌اند.

پیشرفت ۹۵ درصدی بیمارستان آیت‌الله طبرسی ساری

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت مطلوب پروژه بیمارستان آیت‌الله طبرسی ساری گفت: طبق گزارش‌های فنی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، این بیمارستان حدود ۹۴ تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رضوی افزود: تلاش می‌شود با تأمین منابع مورد نیاز برای خرید تجهیزات تشخیصی و سرمایه‌ای، زمینه بهره‌برداری کامل از این بیمارستان در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم شود.

وی تأکید کرد: وزارت بهداشت برای تأمین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان آیت‌الله طبرسی ساری با همکاری مسئولان استانی و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، مشارکت لازم را خواهد داشت.

ضرورت تقویت زیرساخت‌های درمانی مازندران

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به شرایط خاص استان مازندران گفت: این استان به دلیل حضور گردشگران و جمعیت شناور میلیونی در ایام مختلف سال، نیازمند زیرساخت‌های درمانی متناسب با این شرایط است.

وی افزود: ظرفیت‌های سلامت مازندران باید به‌گونه‌ای توسعه یابد که در زمان افزایش جمعیت و روزهای پرتردد، کیفیت خدمات درمانی کاهش پیدا نکند.

وضعیت کرونا و بیماری‌های تنفسی؛ آمادگی مراکز درمانی ادامه دارد

رضوی درباره وضعیت بیماری‌های تنفسی و کرونا نیز اظهار کرد: با تغییر فصل، افزایش مراجعات ناشی از سرماخوردگی و بیماری‌های حاد تنفسی طبیعی است، اما در حال حاضر هیچ اپیدمی حاد یا افزایش چشمگیر بیماری کووید-۱۹ در کشور وجود ندارد.

وی ادامه داد: مراکز درمانی کشور در آمادگی کامل قرار دارند و در صورت نیاز، ظرفیت تخت‌های ایزوله، ICU و بخش‌های تخصصی افزایش خواهد یافت.

توزیع واکسن آنفلوآنزا با اولویت گروه‌های پرخطر

معاون درمان وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوآنزا گفت: سازمان غذا و دارو پیگیر تأمین و توزیع واکسن است و با توجه به تأخیر در ورود برخی محموله‌ها، برنامه‌ریزی برای تأمین واکسن از مسیرهای جایگزین انجام شده است.

وی افزود: واکسن آنفلوآنزا در مهرماه با اولویت بیماران خاص و گروه‌های پرخطر توزیع خواهد شد، اما رعایت اصول بهداشت فردی و خودمراقبتی همچنان مهم‌ترین راه پیشگیری از بیماری‌های فصلی است.

مطالبه مردم ساری؛ تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان طبرسی

عالیه زمانی کیاسری، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اهمیت بیمارستان آیت‌الله طبرسی ساری اظهار کرد: این پروژه یکی از نیازهای مهم درمانی مرکز استان است و با توجه به پیشرفت ۹۵ درصدی، تأمین تجهیزات پزشکی و سامانه‌های مورد نیاز باید با سرعت بیشتری انجام شود.

وی افزود: بیمارستان‌های مازندران علاوه بر جمعیت بومی، بار درمانی جمعیت شناور و گردشگران را نیز پوشش می‌دهند و توسعه این زیرساخت‌ها نقش مهمی در افزایش تاب‌آوری نظام سلامت استان دارد.

زمانی کیاسری تأکید کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران و حمایت وزارت بهداشت، تلاش می‌شود موانع باقی‌مانده برای بهره‌برداری از بیمارستان آیت‌الله طبرسی ساری برطرف شود.

 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار