حریق گسترده در کارخانه کاغذسازی شهرک صنعتی فرامان کرمانشاه / آتش پس از ۱۶ ساعت مهار شد +فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۱۶۵۴

حریق گسترده در کارخانه کاغذسازی شهرک صنعتی فرامان کرمانشاه / آتش پس از ۱۶ ساعت مهار شد +فیلم

آتش‌سوزی گسترده در کارخانه کاغذسازی کرمانشاه واقع در شهرک صنعتی فرامان با حضور نیروهای آتش‌نشانی مهار شد؛ در این عملیات ۱۷ دستگاه خودروی سبک و سنگین اطفایی و بیش از ۴۰ آتش‌نشان برای کنترل حریق به کار گرفته شدند.
آتش سوزی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه، روز دوشنبه ششم مهر اعلام کرد: در پی وقوع آتش‌سوزی در شهرک صنعتی فرامان کرمانشاه، عملیات گسترده اطفای حریق توسط نیروهای آتش‌نشانی از ساعت ۱۶:۱۱ روز گذشته (یکشنبه) آغاز شد.

در این حادثه محل دپوی کارتن‌های بسته‌بندی به مساحت تقریبی دو هزار مترمربع دچار حریق شد که با توجه به حجم بالای مواد قابل اشتعال، عملیات اطفای حریق کرمانشاه با حضور ۱۷ دستگاه خودروی سبک و سنگین اطفایی و بیش از ۴۰ آتش‌نشان انجام گرفت.

مهار حریق کارخانه کاغذسازی در شهرک صنعتی فرامان

با تلاش مستمر نیروهای عملیاتی، حریق تا ساعت هشت صبح امروز به‌طور کامل تحت کنترل درآمد و از گسترش آتش به کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی کرمانشاه در مجاورت محل حادثه جلوگیری شد.

در حال حاضر نیروهای آتش‌نشانی کرمانشاه در محل حادثه حضور دارند و عملیات جداسازی و ایمن‌سازی بخش‌های درگیر حریق تا رفع کامل خطر و حصول اطمینان از عدم بازگشت آتش ادامه خواهد داشت.

علت دقیق وقوع این حادثه صنعتی کرمانشاه پس از بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد.

 

کد ویدیو

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار