محکومیت ۱۳ میلیارد ریالی قاچاقچیان سوخت و کالا در البرز
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، غلامرضا صالحی مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز، اظهار کرد: پرونده قاچاق یکهزار و ۱۰۰ لیتر گازوئیل به ارزش یک میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه رسیدگیکننده با توجه به مدارک و مستندات موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز تشخیص داد و متخلف را علاوه بر ضبط سوخت کشفشده، به پرداخت چهار میلیارد و ۵۸۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
صالحی ادامه داد: همچنین بابت خودرو حامل سوخت قاچاق، مبلغ یک میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال معادل ارزش سوخت توقیفی به جریمه اضافه شد و در مجموع، متخلف به پرداخت ۶ میلیارد و ۱۱۱ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز بیان کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان در جریان گشتزنی، این محموله را از یک دستگاه خودرو به ظن قاچاق کشف و گزارش تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی در ادامه از صدور حکم ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریالی در پرونده عدم ثبت شکر و شیرخشک صنعتی در سامانه جامع انبارها خبر داد و گفت: این پرونده شامل ۲ هزار کیلوگرم شکر و یکهزار و ۲۰۰ کیلوگرم شیرخشک صنعتی بود که در شعبه دهم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج مورد رسیدگی قرار گرفت.
صالحی افزود: شعبه رسیدگیکننده با توجه به مدارک موجود در پرونده و احراز عدم ثبت کالاها در سامانه جامع انبارها، اتهام انتسابی را محرز دانست و متخلف را علاوه بر ضبط کالاهای کشفشده، به پرداخت ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
وی خاطرنشان کرد: این محموله نیز توسط مأموران پلیس امنیت اقتصادی در جریان گشتزنی از یک دستگاه خودرو به ظن قاچاق کشف و گزارش آن برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.