تکمیل عملیات عمرانی تونل زره ۴۰۰ میلیارد تومان لازم دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۵۳۹۳

تکمیل عملیات عمرانی تونل زره ۴۰۰ میلیارد تومان لازم دارد

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری از فراهم شدن زمینه ادامه عملیات اجرایی تونل زره خبر داد و گفت: با اتمام قرارداد پیمانکار قبلی، مجوز جدید برای تکمیل عملیات عمرانی این تونل از جمله اجرای کامل لاینینگ اخذ شده و مناقصه با برآورد اولیه تقریبی ۴۰۰ میلیارد تومان در سامانه ستاد ایران منتشر شده است تا پس از طی مراحل قانونی، پیمانکار جدید انتخاب و عملیات اجرایی ادامه یابد.
تونل زره

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید احسان حسینی، مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: با توجه به اتمام قرارداد پیمانکار قبلی پروژه تونل زره، مجوز برگزاری مناقصه جدید برای تکمیل عملیات عمرانی این تونل، از جمله اجرای عملیات لاینینگ، اخذ شده است.

 

وی افزود: در حال حاضر مناقصه تکمیل عملیات تونل زره با برآورد اولیه ۴۰۰ میلیارد تومان در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) منتشر شده و پیمانکاران واجد شرایط می‌توانند مطابق ضوابط، پیشنهاد قیمت خود را ارائه کنند.

 

حسینی ادامه داد: پس از طی مراحل و تشریفات قانونی مناقصه، پیمانکار جدید انتخاب و عملیات اجرایی برای تکمیل ادامه عملیات لاینینگ تونل آغاز خواهد شد.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشخصات این پروژه گفت: تونل زره در مسیر شلمزار–ناغان واقع شده و طول آن حدود یک‌ هزار و ۵۰۰ متر است که تاکنون حدود ۵۰۰ متر از آن عملیات لاینینگ انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این تونل، پس از تکمیل و فراهم شدن شرایط لازم، موجب کوتاه شدن مسیر موجود به میزان حدود ۲۰ کیلومتر خواهد شد و نقش مهمی در بهبود دسترسی و تسهیل تردد در این محور خواهد داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار