افزایش ۱۳۰ درصدی تصادفات خسارتی در کرمانشاه / ۶۰ پرونده با سهم تقصیر دستگاه‌ها به قوه قضائیه رفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۶۵۳۳

افزایش ۱۳۰ درصدی تصادفات خسارتی در کرمانشاه / ۶۰ پرونده با سهم تقصیر دستگاه‌ها به قوه قضائیه رفت

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با وجود کاهش ۷ درصدی جان‌باختگان و ۲۰ درصدی مصدومان تصادفات درون‌شهری، از افزایش بیش از ۱۳۰ درصدی تصادفات خسارتی خبر داد و گفت: سهم تقصیر دستگاه‌های مرتبط در بیش از ۶۰ پرونده تصادف به مراجع قضایی اعلام شده است.
پلیس

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مهدی امجدیان، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه، با تشریح مهم‌ترین اقدامات و اولویت‌های پلیس راهور استان در نیمه نخست امسال اظهار کرد: کاهش جان‌باختگان حوادث ترافیکی یکی از اولویت‌های اصلی پلیس راهور است و تحقق این هدف علاوه بر اقدامات کنترلی پلیس، به همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های دخیل در حوزه ترافیک نیاز دارد.

 

وی افزود: در ۶ ماهه نخست سال گذشته ۵۷ نفر در معابر درون‌شهری استان بر اثر حوادث ترافیکی جان خود را از دست دادند که این رقم در مدت مشابه امسال به ۵۳ نفر رسیده و بر اساس آمار تأییدشده پزشکی قانونی، شاهد کاهش ۷ درصدی جان‌باختگان بوده‌ایم.

 

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه از کاهش ۲۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی نیز خبر داد و گفت: تعداد مصدومان تصادفات درون‌شهری از یک‌هزار و ۹۶۵ نفر در نیمه نخست سال گذشته به یک‌هزار و ۵۷۳ نفر در مدت مشابه امسال کاهش یافته است.

 

امجدیان در عین حال با اشاره به افزایش تصادفات خسارتی بیان کرد: با وجود اقدامات کنترلی پلیس و اقدامات زیرساختی انجام‌شده با همکاری شهرداری، از جمله نصب علائم و تجهیزات ایمنی و احداث سرعتگاه در نقاط مستعد تصادف، تصادفات خسارتی بیش از ۱۳۰ درصد افزایش داشته است.

 

۷۰ درصد تصادفات کرمانشاه مربوط به برخورد خودرو با عابران پیاده است

وی با اشاره به سهم بالای عابران پیاده در حوادث ترافیکی شهر کرمانشاه گفت: حدود ۷۰ درصد تصادفات شهر کرمانشاه از نظر شکل تصادف مربوط به برخورد وسایل نقلیه با عابران پیاده است و این موضوع ضرورت توجه جدی به ایمنی تردد عابران، توسعه زیرساخت‌های مناسب و آموزش شهروندان را نشان می‌دهد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه افزود: برای کاهش این حوادث باید هم در حوزه آموزش گروه‌های سنی پایین و بزرگسالان و هم در زمینه ایجاد تسهیلات و زیرساخت‌های ایمن برای تردد عابران پیاده اقدامات مؤثرتری انجام شود.

 

سهم تقصیر دستگاه‌ها در بیش از ۶۰ پرونده تصادف مشخص شد

امجدیان با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی همه دستگاه‌های دخیل در مدیریت ترافیک تصریح کرد: پلیس راهور به عنوان مجری قانون، ناظر و حاکم بر معابر، از دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط در زمینه مسئولیت‌هایشان مطالبه‌گری کرده است.

 

وی ادامه داد: کارشناسان تصادفات پلیس در بیش از ۶۰ پرونده تصادفات فوتی، جرحی و خسارتی، سهم سازمان‌ها و دستگاه‌هایی را که در وقوع حادثه قصور داشته‌اند، برابر قوانین و مقررات بررسی و تعیین کرده و موارد را به مرجع قضایی اعلام کرده‌اند.

 

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: با توجه به نقش این دستگاه‌ها در تأمین ایمنی تردد عابران پیاده و رانندگان، کارشناسان پلیس نقش و میزان قصور آنها را احصا و سهم تقصیر را مطابق مقررات تعیین و به دستگاه قضایی اعلام کرده‌اند.

 

شناسایی یک‌هزار و ۲۱۲ راننده پرخطر

امجدیان با اشاره به اقدامات پلیس برای برخورد با رانندگان پرخطر اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد رانندگان همراه و همیار پلیس هستند و قوانین و مقررات را رعایت می‌کنند، اما تعداد محدودی از رانندگان با رفتارهای پرخطر و قانون‌گریزی، زمینه وقوع تصادفات سنگین را فراهم می‌کنند.

 

وی افزود: در نیمه نخست امسال یک‌هزار و ۲۱۲ راننده پرخطر شناسایی و برای آنها بانک اطلاعاتی تشکیل شده و هماهنگی‌های لازم با دستگاه قضایی برای تشدید برخورد با این افراد انجام گرفته است.

 

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه ادامه داد: برای خودروهای این رانندگان ابتدا توقیف سیستمی اعمال و جریمه قانونی ثبت می‌شود و در نهایت خودرو به مدت حداقل یک ماه به صورت فیزیکی به پارکینگ منتقل خواهد شد.

 

ارائه خدمات به بیش از ۵۳ هزار خودرو در مراکز تعویض پلاک

وی در ادامه، تسهیل ارائه خدمات ترافیکی به شهروندان را یکی دیگر از اولویت‌های پلیس راهور عنوان کرد و گفت: ۱۴ مرکز تعویض پلاک در شهرستان‌های استان به صورت فعال به شهروندان خدمات ارائه می‌کنند.

 

امجدیان بیان کرد: در ۶ ماهه نخست امسال، ۵۳ هزار و ۵۰۵ دستگاه خودرو در مراکز تعویض پلاک استان مراحل تعویض پلاک و نقل‌وانتقال را طی کرده و اسناد مالکیت و کارت مشخصات آنها صادر شده است.

 

وی افزود: به مناسبت هفته انتظامی و با هدف تسهیل و ارائه خدمات مضاعف به شهروندان، مراکز تعویض پلاک در این ایام دو ساعت بیشتر از روزهای معمول فعالیت دارند و حداقل تا ساعت ۱۶ به شهروندان خدمات ارائه می‌کنند.

 

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با اشاره به شرایط خاص محل استقرار مرکز تعویض پلاک شهر کرمانشاه گفت: با توجه به قرار گرفتن این مرکز در مقابل پادگان‌های نظامی، حتی در جریان جنگ‌های تحمیلی اخیر نیز فعالیت آن متوقف نشد و کارکنان با ایثار و جانفشانی به ارائه خدمات به شهروندان ادامه دادند.

 

ارائه خدمات گواهینامه به بیش از ۹۱ هزار متقاضی

امجدیان با اشاره به خدمات حوزه گواهینامه گفت: در ۶ ماهه نخست امسال بیش از ۹۱ هزار متقاضی انواع گواهینامه‌های رانندگی خدمات دریافت کرده‌اند.

 

وی افزود: در این مدت بیش از ۶ هزار نفر در آزمون‌های آیین‌نامه و بیش از ۵۵ هزار نفر نیز در آزمون‌های عملی انواع گواهینامه‌ها شامل پایه سوم، پایه دوم، پایه یکم، موتورسیکلت و ویژه شرکت کرده‌اند.

 

رسیدگی به حدود یک‌هزار و ۸۰۰ پرونده اعتراضی

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه همچنین از رسیدگی به اعتراضات شهروندان در کمیسیون ماده ۵ خبر داد و گفت: در برخی موارد ممکن است تخلف ثبت‌شده برای شهروندان مطابق مقررات نباشد یا در فرآیند اعمال آن اشتباه و سهل‌انگاری رخ داده باشد که این موارد در کمیسیون ماده ۵ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

وی تصریح کرد: در ۶ ماهه نخست امسال نزدیک به یک‌هزار و ۸۰۰ پرونده در کمیسیون ماده ۵ در شعبه اجرائیات مورد رسیدگی قرار گرفته و برای آنها رأی صادر شده است.

 

پایش شبانه‌روزی معابر کرمانشاه با دوربین و خودروهای پلاک‌خوان

امجدیان توسعه انضباط ترافیکی در معابر درون‌شهری را از دیگر اهداف پلیس راهور عنوان کرد و گفت: پلیس به تنهایی نمی‌تواند انضباط ترافیکی را در معابر ایجاد کند و تحقق این هدف نیازمند مشارکت عمومی شهروندان و انجام وظایف دستگاه‌های دخیل در حوزه ترافیک است.

 

وی افزود: تجربه نشان داده است هرجا مردم مشارکت و همراهی داشته‌اند، اقدامات پلیس نیز با پیشرفت بیشتری همراه بوده است؛ بنابراین انتظار داریم شهروندان در اجرای مقررات و به‌ویژه خودداری از توقف در محل‌های ممنوع با پلیس همکاری کنند.

 

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با اشاره به برخورد با تخلفات ساکن و پاکسازی حریم تقاطع‌ها و میادین اصلی خاطرنشان کرد: برخورد با تخلفات در تقاطع‌ها و میادین پرتردد و دارای ترافیک سنگین با استفاده از ظرفیت افسران اخطاریه‌نویس و سامانه‌های هوشمند انجام می‌شود.

 

امجدیان گفت: در حوزه برخورد با تخلفات ساکن از دو دستگاه خودروی پلاک‌خوان مکانیزه و همچنین دوربین‌های نصب‌شده در سطح معابر استفاده می‌کنیم.

 

وی در پایان افزود: سه مرکز مانیتورینگ فعال در استان وجود دارد که کارکنان پلیس به صورت شبانه‌روزی از طریق آنها معابر را پایش و ترافیک را کنترل می‌کنند و پلیس راهور از همه امکانات و منابع در اختیار برای توسعه انضباط ترافیکی و ارتقای ایمنی معابر با همراهی مردم استفاده خواهد کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار