تحصيل 1850 دانشجوي ارشد در دانشگاه خواجه نصير
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۸۷۲
رئيس دانشگاه خواجه نصير خبر داد:

تحصيل 1850 دانشجوي ارشد در دانشگاه خواجه نصير

رئيس دانشگاه خواجه نصير با اشاره به ظرفيت‌هاي علمي و صنعتي اين دانشگاه گفت: در حال حاضر 1850 دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه خواجه نصير مشغول به تحصيل هستند.
دكتر مجيد قاسمي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: در مجموع 1850 دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه خواجه نصير مشغول به تحصيل هستند كه ميزان پذيرش دانشجو در اين دانشگاه 40 درصد رشد داشته است.
 
وي با بيان اينكه دانشگاه صنعتي خواجه نصير در مقطع دكتري نيز 450 دانشجو دارد، افزود: استادان اين دانشگاه در سطح دنيا شناخته شده هستند و نقش بسزايي در ايجاد قراردادهاي صنعتي و ارتباط دانشگاه با صنعت دارند.

رئيس دانشگاه خواجه نصير بيان داشت: دانشگاه خواجه نصير طي سال هاي گذشته در تربيت دانشجويان تحصيلات تكميلي نقش تاثيرگذاري داشته و از اين طريق توانسته ارتباط دانشگاه با صنايع مختلف را برقرار كند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار