کد خبر:۱۴۷۴۴۳
استاندار فارس:
لازمه مقابله با جنگ اقتصادي، جهاد اقتصادي است
استاندار فارس با اشاره به جنگ اقتصادي گفت: لازمه مقابله با اين جنگ اقتصادي، جهاد اقتصادي است كه از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامي ميباشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهندس حسين صادق عابدي عصر روز گذشته در جلسه شوراي اداري استان فارس که با محوريت هفته دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: برگزاري هفته دفاع مقدس، گراميداشتي نمادين است و در واقع، تمام سال ها و روزها، يادآور و بيانگر دفاع مقدس است.
وی با يادآوري ايثار رزمندگان در دفاع مقدس بیان کرد: نمي توان خاطرات از خودگذشتگي شهدا و رزمندگان را در دفاع مقدس فراموش كرد.
استاندار فارس با اشاره به جنگ اقتصادي، عنوان کرد: لازمه مقابله با اين جنگ اقتصادي، جهاد اقتصادي است كه فرمايش رهبر معظم انقلاب اسلامي مي باشد.
صادق عابدين گفت: ولايي كار كردن يعني به فرمايش آيت الله خامنه اي عمل كردن، تلاش و جهاد مي خواهد.
وي خاطرنشان کرد: بايد در جنگ هاي پيچيده اقتصادي و فرهنگي با دشمنان مقابله كنيم و پاسخگوي خانواده معظم شهدا باشيم.
استاندار فارس در پایان گفت: سند توسعه استان فارس با دعوت از استادان دانشگاه ها بر مبناي برنامه پنج ساله و سند چشم انداز درحال آماده شدن است كه سازمان ها در اين مورد بايد همكاري كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰