رفع مشكلات مالي دانشگاه ها با طراحي ساز و كار جديد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۷۴۸
معاون اداري مالي وزارت علوم خبرداد:

رفع مشكلات مالي دانشگاه ها با طراحي ساز و كار جديد

معاون اداري مالي و مالي وزارت علوم: برای رفع مشکلات مالی دانشگاه ها سازوکارهای مناسبی طراحی شده است که به زودی اعلام می شود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر علي اكبر در نشستی که با حضور عزیزی معاون رئیس‌جمهور و جمعی از رؤسای دانشگاه‌های کشور برگزار شد با اشاره به قوانین خوبی که در قالب برنامه پنجم توسعه و قانون بودجه برای رشد و تعالی دانشگاه ها از جمله مواد مربوط به افزایش بودجه های پژوهشی تصویب شده است گفت: برای رفع مشکلات مالی دانشگاه ها سازوکارهای مناسبی طراحی شده است که به زودی اعلام می شود.
 
وي با قدردانی از همکاری و مساعدت معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهور در افزایش اعتبارات وزارت علوم و دانشگاه ها در دولت نهم و دهم، تخصیص حداکثری اعتبارات مصوب دانشگاه ها را در آستانه سال تحصیلی خواستار شد.
 
معاون اداري و مالي وزارت علوم با بیان این که روند توسعه و رشد کمی و کیفی دانشگاه ها با شتاب روز افزون ادامه دارد؛ مساعدت بیشتر معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهور برای جبران افزایش هزینه های ناشی از هدفمندکردن یارانه ها، هزینه های جذب هیئت علمی در طول سال بعد از تصویب بودجه و همچنین افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی دانشگاه ها به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی را خواستار شد.
 
دکتر عزیزی، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور نيز در این نشست با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه های کشور گفت: دانشگاه ها باید همچون دیگر دستگاه ها تلاش کنند به اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران که در سند چشم انداز بیست ساله، قانون برنامه توسعه کشور و سیاست های کلان نظام به روشنی تبیین شده است دست یابیم.
 
وی با اشاره به نام گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: رشد اقتصادی، افزایش بهره وری، افزایش تولید داخلی و توسعه کشور بدون پشتوانه علمی ممکن نیست که در این زمینه نیز نقش دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بسیار مهم است و این مراکز باید خود الگوی مناسبی در عملیاتی کردن جهاد اقتصادی باشند.
پربازدیدترین آخرین اخبار