جلسه پرسش از مسئولان دانشگاه نیمه تمام ماند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۸۲۰۳
اعتراض به آزادسازی قیمتهای خدمات دانشجویی در دانشگاه فردوسی ادامه دارد؛

جلسه پرسش از مسئولان دانشگاه نیمه تمام ماند

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد درباره مسائل صنفی این دانشگاه نیمه تمام ماند.    
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، در جلسه دیروز و در غیاب دکتر عاشوری، رئیس دانشگاه فردوسي؛ دکتر سید موسوی، مسئول روابط عمومي و دکتر وریدی، معاونت اداری و مالی در آمفی تئاتر پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
 
نخستین موضوعی که مطرح شد، موضوع تغذیه بود. در بخش نامه وزارت علوم آمده است که در کنار افزایش قیمت وعده هایی غذایی، می بایست تنوع غذایی نیز ایجاد شود که با وجود اعمال این افزایش، خبری از افزایش کیفیت و تنوع غذایی در دانشگاه نیست.
 
دکتر سهرابی گفت: مشکل در صف دریافت غذاست ما در حال احداث آشپزخانه مرکزی هستیم که با اتمام آن، این امکان فراهم خواهد شد.
 
وی در عین حال در اظهار نظری جالب مدعی شد، بقیه دانشگاه ها حتی در ارائه یک نوع غذا هم مشکل دارند. که این اظهار نظر وی با اعتراض دانشجویان همراه بود. وی همچنین با وجود اصرار داشجویان، زمان دقیقی برای اتمام ساخت آشپزخانه مرکزی دانشگاه اعلام نکرد. اما سوال دیگر مطرح شده آن بود که چرا بر خلاف سال های گذشته، غذا در روزهای پنج شنبه ارائه نمی شود.
 
دانشجویان برای سوال خود به بخشنامه وزارت علوم( یا صندوق رفاه) استناد کردند که در آن دانشگاه موظف به ارائه غذا در روزهای تقویم آموزشی است و از آنجایی که بسیاری از دانشجویان در این روز کلاس دارند، و یا در ایام امتحانات در این روز، امتحان برگزار می شود،این روز نیز روز آموزشی محسوب می شود.
 
دکتر سهرابی در پاسخ به این سوال توپ را به زمین آموزش دانشگاه که مسئول آن در جلسه حضور نداشت، انداخت و اظهار داشت: اگر آموزش دانشگاه این روز را، روز تقویم آموزشی اعلام کند، ما هم در این روز غذا ارائه خواهیم کرد.
 
دکتر طهمورث پور نیز در پاسخ به این سوال اظهار داشت: من از دکتر رضایی( مسئول آموزش دانشگاه) سوال کردم، و ایشان گفتند که در این روز هیچ کلاس رسمی ای در دانشگاه برگزار نمی شود ولی ممکن است کلاس های جبرانی برگزار شود، که مواردمحدود و خاص است و بنابراین این روز، یک روز آموزشی نیست.
 
وی افزود: دانشگاه در وضعیت مالی مناسبی به سر نمی برد. برای مثال با پیمانکار تغذیه قراردادی به مبلغ 5میلیارد و 150 میلیون تومان بسته شده که نیمی از آن به صورت یارانه در اختیار دانشگاه گذاشته شده و بقیه آن را دانشگاه می پردازد. سوال مطرح دیگر آن بود که چگونه می توان نیمی از بخشنامه ای را اجرا و نیمی دیگر را به بهانه های مختلف اجرا نکرد و زمانی می توانیم بخش نامه ای را اجرا کنیم که توان اجرای تمام آن وجود داشته باشد.
 
دکتر سید موسوی درباره این موضوع گفت: هیچ بخش نامه ای صد در صد اجرا نمی شود و اجرای صد در صد آن زمان بر است. پولی شدن خدمات حمل و نقل دانشگاه نیز سوال دیگری بود که دکتر سید موسوی در مورد آن گفت: این موضع از لوازم بحث هدفمندی یارانه هاست.
 
وی افزود: اگر توان کاهش هزینه ها وجود داشت، این کار انجام می شد، اما امکان سرویس دهی به صورت رایگان وجود ندارد.
 
دکتر وریدی نیز درباره این موضوع اظهار داشت: بودجه دانشگاه بر اساس فرمول سازمان مدیریت و بر اساس تعداد دانشجویان روزانه است.
 
وی افزود: میزان افزایش بودجه دانشگاه با هزینه های دانشگاه اختلاف چشم گیری دارد. وی برای اثبات سخنان خود به ذکر نمونه ای پرداخت و اظهار داشت: سازمان اتوبوسرانی مشهد از سال 89 به بخش خصوصی واگذار شده و لذا مبلغ قرداد نسبت به سال قبل، 60 درصد افزایش یافته است.
 
وریدی به این سوال نیز پاسخ نداد، که دلیل کمبود بودجه دانشگاه چیست؟
 
دکتر سید موسوی همچنین درباره اجرای طرح موسوم به ترافیکی که در آن رفت و آمد در منطقه 1 دانشگاه( دانشکده های الهیات، علوم اداری و ریاضی) ممنوع شده است، نیز گفت: آنچه شما باید از مسئولان بخواهید، آن است که آنان به فکر رفاه دانشجویان باشند و ما هم به فکر رفاه دانشجویان هستیم و اجرای طرح ترافیک نیز در همین راستاست. مجموع این پاسخ ها سبب شد تا دانشجویان جلسه را ترک و جلسه پس از حدود یک ساعت نیمه تمام به پایان رسید.
 
در حاشیه این جلسه نیز دکتر سید موسوی در پاسخ به سوال خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر اینکه چرا با وجود آنکه دانشگاه می گوید، در وضعیت مالی مناسبی به سر نمی برد، طرح ترافیکی را اجرا می کرد، که اجرای آن هزینه های بسیاری از جمله احداث پارکینگ میدان علوم را بر دانشگاه تحمیل می کند، نیز تنها به این جمله اکتفا کرد، که اینجا محیطی علمی است و اجرای این طرح لازم بود.
 
اشاره می شود چندی پیش دکتر (م) در اقدامی عجیب با حضور در یکی از سرویس های دانشجویی اقدام به تهیه فیلم و عکس از دانشجویانی که هزینه مربوطه را پرداخت نکرده بودند، کرده بود.
 
وی درباره دلیل این کار نیز گفت: دانشجویانی که هزینه مربوط به اتوبوس ها را پرداخت نمی کنند، متخلف هستند و با متخلفین در کمیته انضباطی برخورد خواهیم کرد.
 
لازم به ذکر است که شب گذشته هم تعدادی از دانشجویان دانشگاه فردوسی، در اعتراض به مشکلات متعدد صنفی در این دانشگاه و عدم پاسخگویی منطقی مسئولان، تجمع صنفی برگزار کردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار